Damov: „Apreciez că vom angaja la Buzău 200 de reparatori!”

Mare noroc are Buzăul cu Grupul Green – una din cele mai mari firme de reciclare din Europa și care are sediul la Buzău.

De la reciclare se va trece în curând și la REPARARE.

C-tin Damov, director Green Group: „ZECE LA SUTĂ din frigiderele, mașinile de spălat, televizoarele, aspiratoarele și celelalte electrocasnice care ajung la noi ca deșeuri POT FI LESNE REPARATE. Apreciez că după schimbarea legii vom putea angaja la Green Group în jur de 200 de reparatori!”

Declarația a fost făcută ieri la Primăria Buzău de directorul Green Group cu prilejul vizitei la Buzău a unei delegații parlamentare.

SUCCES. „Schimbăm legea”

Senatorul Daniel Zamfir, PSD: „Nu se pune problema, schimbăm legea. Am înțeles azi, în vizita de la Buzău, că dânșii nu au voie, așa e legea actuală, să repare și să repună în circuitul economic electrocasnicele care ajung pe platforma de la Buzău din toată țara. În două săptămâni voi scrie proiectul de lege, nu e mare scofală, sper apoi să-l trecem repede prin Parlament”.

La Buzău, pe platforma industrială de la Frasinu a Green WEEE se reciclează anual 25 de mii de tone de frigidere și 5 mii de tone de alte electrocasnice.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Damov: „Apreciez că vom angaja la Buzău 200 de reparatori!”

 • Cică șef peste cei circa 200 de reparatori va fi fostul wc-primar Fănică Bârlă, care este inginer depanator radio-tv.

  Răspunde
 • Si-or fi dat seama, oare, c-o fi mai rentabil sa le repare decât să le de-a foc ?!

  Răspunde
 • Oare l-am Buzău s-a răsturnat căruța ? Păi ăla care semnează o astfel de lege nu mai pupă scaun. O să primească un telefon curând de la fiecare parte interesată: Europa ( toate companiile producătoare), Europa ( toate lanțuri de supermagazine care desfac și la noi ) , Isărescu ( că nu mai intră TVA baban ). Europa visează. Electrocasnice super-economice. Au transformat Clasa A+ în Clasa D, iar colegii lui Buldog Transpirat și Bulan ( nedovedit ) visează frigidere la mâna a 14-a pentru că nu sunt capabili să ridice nivelul de trai al indienilor din gestiune. Și când zic indieni nu mă refer la simileasca. Mă refer la nivelul economic.

  Mai rămâne să visați ceva sere la Buzău că să vină prim ministrul Olandei să vă ia la palme.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.