Dar cu locuitorii din Poștă care au serviciu în afara cartierului?

Fabrica de pulberi, Hoeganess, e cel mai mare agent comercial din Poștă, cartier intrat de aseară (ora 01.00) în carantină pt. două săptămâni.

„Noi avem 120 de angajați. Am oprit producția la începutul stării de urgență, dar miercuri am fi dorit să reluăm activitatea. Așteptăm acum și noi un semnal de la autorități, dacă li se va permite muncitorilor noștri să vină la serviciu”, ne-a declarat de dimineață, Dan Jilavu, director la Hoeganess.

În urmă cu o oră, Prefectura Buzău a anunțat decizia:

„În zona de carantină este permisă intrarea și ieșirea persoanelor care nu locuiesc în zona carantinată, dar care desfășoară aici activități economice”

Așadar, angajații de la Hoeganess, dar și alții, cu locuri de muncă în cartier (ex. vânzătoarele de la magazinele alimentare) vor putea veni la serviciu prezentând legitimație sau adeverință eliberată de angajator.

Locuiesc în Poștă. Pot merge la serviciu în afara cartierului ?

Răspunsul autorităților este negativ:

„Persoanele care au domiciliul sau reședința în zona carantinată nu se vor deplasa la locul de muncă, urmând ca la sfârșitul perioadei să beneficieze de concedii medicale eliberate de medicul de familie” – informare prefectura Buzău.

În hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență sunt prevăzute și unele excepții referitoare la locuitorii din Poștă care au (ne)voie de a ieși din cartier.

Vezi mai jos documentul oficial (CLICK pe săgeată pt. a trece la pagina următoare).

HOTARARE-CJSU

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.