Cum să te îmbraci bine în această primăvară fără să cheltuiești mult

Anotimpul cald s-a instalat deja la el acasă, iar reprezentantele sexului frumos au înțeles că este timpul să renunțe definitiv la hainele groase și la cizmele greoaie, pe care le-au purtat întreaga iarnă.

Deja au început să înlocuiască hainele groase din șifonier cu cele subțiri și se gândesc tot mai mult că trebuie să facă shopping pentru a achiziționa modele mai noi, în trend.

Întotdeauna banii rămân marea problemă a doamnelor și domnișoarelor atunci când merg la cumpărături. Tot ce e frumos, elegant, modern, plin de stil este și foarte scump, așa că nu miră pe nimeni faptul că multe dintre ele încearcă din răsputeri să găsească o metodă prin care să se îmbrace elegant, dar fără să cheltuiască sume foarte mari. Unde pot găsi ele piese vestimentare și încălțăminte la prețuri accesibile?

Iată câteva metode de a te îmbrăca fabulos și, în același timp, de a face economii:
1. Caută magazinele și site-urile online de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care te invită la reduceri interesante sau care oferă diferite promoții fabuloase, de exemplu 1+1 gratis. Primăvara ai nevoie neapărat de pantofi de dama potriviti temperaturilor mai ridicate, iar o astfel de promoție îți aduce la același preț două perechi. Evident că este o idee bună de a descoperi aceste locuri în care reușești să ieși în câștig;

2. Mergi în mall și pândește perioada de reduceri. Colecția nouă are prețuri destul de mari și nu ai vrea să arunci o grămadă de bani pe aceste piese. Ce-ți rămâne de făcut? Găsește în colecțiile din anii anteriori, pe care magazinele le pun la dispoziție la prețuri ieftine, acele produse care se remarcă prin stilul clasic, ce nu se va demoda niciodată.

Fii elegantă fără să cheltuiești mult, până la urmă piesele din colecția nouă pot fi cumpărate la un cost redus în primăvara următoare;

3. Dacă ai puțini bani la dispoziție pentru a face schimbări majore în garderobă, o idee bună ar fi să cumperi doar câteva piese pe care să le combini frumos cu ceea ce ai deja în șifonier. Într-adevăr, prețurile la produsele din colecțiile noi sunt uriașe uneori și nici nu te gândești să faci astfel de cheltuieli. Câteva piese sunt de ajuns însă pentru a arăta la modă, mereu elegantă;

4. Mergi la o croitorie și transformă garderoba veche într-una nouă, la modă. Prețul pe care îl vei plăti va fi, cu siguranță, mult mai mic decât te-ar costa să cumperi piese noi-nouțe din magazin. O bună croitoreasă reușește cu brio să te facă să arăți ca modelele din revistele de fashion. Încearcă această idee și păstrează bani buni în buzunar!

5. Fă schimb de haine cu prietena cea mai bună sau cu sora ta! Nu vei cheltui niciun ban pentru a cumpăra haine noi, vei fi încântată de faptul că vei îmbrăca piese vestimentare deosebite, pe care cei din jur nu le vor recunoaște. Aspectul exterior contează foarte mult, așa că nu ezita să încerci această soluție de a arăta bine.

Primăvara este anotimpul renașterii naturii, momentul mult așteptat de femei de a renunța la paltoane, de a îmbrăca rochițe și fustițe vaporoase. Fii înțeleaptă și nu arunca banii pe produse scumpe, caută promoțiile și fă schimburi inedite cu amicele!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.