Dar nici la serviciu nu mai merge lumea ?

Sunt fotografii din această dimineață dinainte de ora 08.00 de la Școala nr. 15 și Școala nr. 11:Dacă era școală, aici era blocaj. Acum abia dacă mai trece câte o mașină din când în când.

Trafic redus era azi, înainte de ora 08.00, și pe Bd. Unirii la intrarea dinspre Mărăcineni:


Nici la serviciu nu mai merge lumea ?

Întrebare de baraj: Dar dacă mulți dintre cei care vin dimineața cu mașinile în oraș, din comunele din jur, o fac doar pentru a aduce copiii la școală ?

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Dar nici la serviciu nu mai merge lumea ?

 • Pai normal ca nu mai e trafic in zonele respective daca elevii au vacanta saptamana aceasta

  Răspunde
 • Merg la serviciu, doar ca nu mai opresc pe la scoala inainte, asa ca au alt traseu. Si poate si alta ora de incepere a serviciului.

  Răspunde
 • la cita industrie mai e in buzau…, iar magazinele se deschid mai tirziu.

  Răspunde
 • E VACANTA TATA E LIBER ORASUL PAI NU DAR DE LUNI CE ZICETI CUM O SA FIE NEBUNEALA NU

  Răspunde
 • Mai sunt si profesorii care aglomereaza circulatia. Ei le explica elevilor ca ar trebui sa vina cu autobuzul sau pe jos la scoala in timp ce se lafaie in jipane de grevisti cu salarii mici. Dar ce ma mira, la fel le cer copiilor sa poarte uniforma dar ei vin la scoala ca la nunta, sa nu fumeze dar ei sudeaza in fata scolii si sa nu tina telefoanele in scoli dar ei il au permanent in buzunar. Lista poate continua dar nu are rost.

  Răspunde
  • Delirantule, tu faci diferenta intre un adult care fumeaza si un copil care fumeaza? Cred ca ai nevoie de consult psihiatric. Si ce treaba au profesorii cu ce vin elevii la scoala? De unde scoti aberatiile astea?

   Răspunde
 • Sistemul educational este finantat si din bugetul local al municipiului, respectiv cel putin partea administrativa si de utilitati. Pentru acest motiv, unitatile de invatamant din municipiu trebuie sa deserveasca exclusiv familiile care cotizeaza la acest buget local. Totodata foarte importanta este si apartenenta de o unitate de invatamant strict in functie de zona de resedinta a familiei respective, pentru ca impozitele locale sunt si ele diferentiate in functie de tip, materiale, utilitati in zona, zona efectiva etc.. In final, Municipiul Buzau acorda elevilor din unitatile de invatamant de pe raza localitatii (25 in total, din care 11 sunt scoli, potrivit Hcl nr. 313/dec.2022), din bugetul local, 5384 de burse din care 2.129 pentru gimnaziu, intrucat la liceu poti veni de oriunde (sa fiu corect si impartial pana la capat).
  Ce se petrece cu cei care vin din localitatile limitrofe este, asadar, FURT, iar primaria se face vinovata pentru neglijenta in serviciu (art. 298 Noul Cod Penal), ca doar nu verific eu sau Papa Pius veridicitatea flotantilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.