„Dar poate fi luată una încă și mai bună”

„Păi cine cunoaște traficul din oraș mai bine decât noi ? Noi și curierii”, i-au spus azi taximetriștii de la piață reporterului buzoienii.ro.


„Cum e aici, pe str. Lt Godeanu, după schimbarea sensului ?”, i-a întrebat reporterul.

„E cea mai bună decizie care s-a luat în ultimul timp. Strada e folosită și ajută la eliberarea Bd. Unirii”.

„Mioriței cu dublu sens ar fi excelent!”

Taximetriștii au ținut să transmită și o propunere către cei din Primăria Buzău și Poliția Rutieră.

„Mioriței cu dublu sens ar fi excelent. Rezolvă două probleme mari din trafic:

Unu: Se reduce coloana de la intersecția Unirii cu Bălcescu

Doi: Degrevează și Transilvaniei, la magazinele sătești. Vor fi mulți care vor face dreapta pe strada Crinului și de aici pe Mioriței în Bălcescu. Dacă s-ar asfalta și Crinului ar fi super”.

Propunerea legată de strada Mioriței a fost făcută și de reporterul buzoienii.ro săptămâna trecută. Doar că nu s-a gândit că ar avantaja inclusiv traficul de pe Transilvaniei/magazinele sătești.

loading...

9 comentarii la „„Dar poate fi luată una încă și mai bună”

 • Rade lumea, pe Godeanu trec 10 masini pe ora.
  Dar daca nu sunt realizari bifam si asta, la vremuri de criza solutii de criza.
  Traiasca, traiasca, traiasca!

  Răspunde
  • Nenea Tereaca nu mai insista cu propunerea cu Mioritei ca nu vrem toti clientii si angajatii de la Razedent in parcarile de resedinta care oricum sunt neincapatoare si multi ne-am gasit masinile lovite de cei care le lasa la intamplare de la 5 minute la jumatate de zi.
   Trebuie tratata cauza nu efectul. Ca nu am stat in ultimii 25 de ani nici de sarbatori 20 minute sa fac dreapta pe Democratiei din Unirii. Sa puna la treaba megainteligentul sistem de trafic care e unic in tara.
   Cand a proiectat Unirii nu cred ca a proiectat cu Mioritei cu dublu sens. A proiectat la fel ca la poligon….fara sa ia in calcul accesul pietonilor de pe celalalt trotuar sau in zona bicicletelor.
   In logica normala a lucrurilor oportune ar fi fost sensuri unice pe Democratiei si Crinului pentru ca se circula pe o banda din cauza masinilor parcate si parcomate in parcarile de resedinta din zona centrala pana la 16:30 pentru cei care nu sunt locatari. Asa se mai aduna niste bani la buget si poate vor fi si persoane care vor prefera sa plateasca un bilet de aubuz in loc de taxa de parcare si poate asa se va popula si parcarea de la poligon.

   Răspunde
   • Subscriu, eu am in familie pe cineva ce merge uneori la controale la Razedent si abia gasesc loc pe Democratiei sa o las sa coboare, deoarece nu sunt genul sa las masina pe trotuar sau ilegal. Sa vedeti dupa aceasta masura cum se va bloca si Democratiei, deoarece masinile de pe Mioritei vor “migra” pe Democratiei, astfel ca vor suferi si altii.

    Răspunde
 • Aveti grija, taximetristii sunt foarte perversi, masurile pe care le cer de obicei sunt ca sa ii avantajeze pe ei. De asta au cerut semafoare peste tot, ei taie bulevardele, rar merg pe ele de-a lungul, de asta au cerut distrugerea traficului prin semafoare pe Al Marghiloman, de exemplu. Nu stiu situatia cu Mioritei, dar sunt foarte sceptic la ideile lor. Daca vor fluidizare, sa se mute din drum de la Obor, ca blocheaza o banda intreaga cu 2 masini, mii de oameni se sicaneaza zilnic pentru doi gorobeti care blocheaza banda.

  Răspunde
 • Poate mai tăiați din trecerile de pietoni, cele din colț până în str. Godeanu. Dacă faci dreapta de pe Unirii sunt două treceri în 10 metri.
  Chiar trebuie să spunem noi cetățenii? Poliția rutieră cea locală cu atribuții rutiere ce spanac fac. Sau le este frică să facă sau lene să facă ceva hârtii catre superiori. Mă repet: inducatorul de cedează și obligatoriu la dreapta de pe strada Arhitect ( nu știu numele) și Unirii este pus greșit. POLIȚIA DOARME?

  Răspunde
 • Pe strada Mioritei sunt firme, clinici, pizzerie, toate avand nevoie de aprovizionare. In plus, acolo parcheaza toti profesorii ce vin la scoala 1, deci hai sa sufere toti acesti oameni, doar ca au venit taximetristii cu asa o idee.

  Răspunde
  • Un fleac, iese Apostolul și-i ciuruiește pe toți !

   Răspunde
 • Deja sunt ambuteiaje de pe strada Crinului spre Transilvaniei…..o sa fie și mai mare haos dacă se da drumul la circulație în ambele sensuri pe Mioriței. Ar fi o soluție, ÎNCĂ UN SEMAFOR LA INTERSECȚIA STRĂZII CRINULUI CU TRANSILVANIEI.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.