Datorii de milioane de euro. Actualul RAM înspre faliment. Apare RAM Termo Verde!

Consilierii locali sunt chemați luni să aprobe declanșarea demersurilor pentru intrarea RAM Buzău în insolvență.

Firma de căldură are datorii vechi (31 mil. lei) și unele și mai vechi (59 mil. lei). RAM a angajat un expert contabil care – după strângerea datelor – a concluzionat că „RAM se află în stare de insolvență”.

Datoriile cele mai presante sunt către ANAF, după ce RAM nu a plătit către stat TVA-ul pe căldura vândută (decizie a fostului primar Boșcodeală, ANAF a câștigat procesul).

Vezi mai jos două extrase din raportul făcut de expertul contabil în care se prezintă cele două tipuri de datorii.

Perspectivă

Sunt două posibilități. Fie RAM va ajunge la faliment (varianta cea mai probabilă), fie se va salva, dacă va fi aprobat un plan de reorganizare (care va putea fi dus la îndeplinire).

Ion Diaconu, director RAM Buzău: „Va fi căldură”

„Vreau să-i asigur pe buzoienii din cele aproximativ cinci mii de apartamente cu care estimez că vom intra în iarna viitoare că vor avea parte de căldură. Fie de la actualul RAM, fie de la RAM Termo Verde, o firmă de rezervă pe care o pregătim acum. Dacă se va ajunge la concluzia că RAM nu va putea fi salvat, atunci centralele termice și infrastructura de distribuție a agentului termic vor trece la RAM Termo Verde”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Datorii de milioane de euro. Actualul RAM înspre faliment. Apare RAM Termo Verde!

  • Dacă statul face smecherii cu insolvente, pe cea cu datorii o baga-n faliment api face alta firma cu al nume, dar acelasi obiect de activitate, ce pretenții sa ai la un privat? RAM-ul trebuie sa dispară, o capusa avida de bani, o cloaca de rubedenii si amante, care doar a tocat.Trebuie progres nu pomeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.