De anul viitor va apărea în fiecare lună

Pro România, partidul lui Ponta caută să-și extindă influența în țară și la Buzău.

Zilele trecute membrii de partid s-au bucurat după ce s-a anunțat că (încă) patru parlamentari – doi de la Caraș și doi de la Brașov – au lăsat PSD pentru PRO România.

Și cei de la Buzău au lucrat pentru atragerea de noi membri, dar și la tipărirea primului număr al ziarului filialei locale.

„Are un tiraj de cinci mii de bucăți și a fost distribuit gratuit prin tot județul. Ziarul va apărea lunar de anul viitor. Va fi în primul rând o publicaţie de informare a membrilor şi simpatizanţilor, dar şi a celor care vor să afle mai multe despre doctrina partidului. Pe lângă materialele dedicate strict partidului, ziarul va fi unul de analiză politică, dar va cuprinde inclusiv ştiri despre evenimente importante care au avut loc sau urmează să se întâmple. Filiala Buzău a PRO România e prima din țară care a avut o astfel de iniţiativă și a fost felicitată de conducerea centrală. Prima ediție a fost dedicată Centenarului, dar și a prezentării ultimelor noutăți de la nivelul filialei locale” – comunicat PRO România Buzău

Membri ai echipei PRO România din municipiul Buzău – coordonată de Viorel Dobre – şi formată în special din tineri au participat la Ceremonia de 1 decembrie de pe Calea Eroilor.

Asemeni oficialităților și membrilor celorlalte partide politice locale, cei de la Pro România au ținut un moment de reculegere și au depus o coroană de flori.

Activitate a fost și pe pagina de facebook a filialei Buzău, unde membrii de partid au răspuns la întrebarea de ce sunt Pro România.

loading...

2 comentarii la „De anul viitor va apărea în fiecare lună

  • Cred ca doar Ponta ar mai putea scoate tara asta din rahatul în care au băgat-o Dragnea și toți nemernicii lui. Sa nu se lase pana nu i-o lua tot partidul “hamsterului” teleoltean!

  • Ma abtin. Daca iera corect?…….!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.