„De-ar fi să mor acum, aș muri fericit”

Declarația zilei îi aparține cunoscutului om de fotbal buzoian Gigel Guiu, cel mai mare suporter al clubului de fotbal Metalul Buzău.

„De-ar fi să mor acum, aș muri fericit”, a spus „nea Gigel” după ce Metalul său a reușit cea mai mare performanță din istoria de 65 de ani a clubului.

Gigel Guiu, în mijlocul horei bucuriei

Azi, la 18.25, arbitrul a fluierat finalul meciului dintre Metalul Buzău – Csikszereda M. Ciuc, încheiat cu scorul de 1-0 pentru buzoieni.

Metalul s-a calificat în optimile Cupei României, adică printre cele 16 echipe ajunse în această fază.

„Mâine o să merg la domnul Toma pentru a-l ruga să ne lase pe stadionul Gloria la meciul din optimi. Nu cred că ne va mai lăsa federația să jucăm pe sintetic, pe Metalul. Mi-aș dori să picăm cu Dinamo, echipa cu care țin, după Metalul. Ar fi un al doilea vis împlinit. De nu va fi Dinamo, m-aș mulțumi și cu CFR ori FCSB și să umplem stadionul din Crâng”, a spus cel mai fericit buzoian de azi.

Pe lângă victoriile din fotbal, cea mai mare bucurie a vieții lui „nea Gigel” e să-și îmbrățișeze nepoțica de 4 ani. O vede rar, întrucât fiul său, Marius, s-a mutat în Anglia

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.