„De-asta e aglomerație în Buzău. Va mai dura o săptămână până se va face din nou”. Iată de cine depinde!


Viitura de pe râul Buzău provocată de precipitațiile abundente din ultimele zile a zburat din nou tuburile podului improvizat de la Stăncești – Vadu Pașii.

Așa cum se poate vedea din fotografiile alăturate, 3-4 tuburi au fost mutate de torent, iar „drumul de la balastieră” – cum este denumit – a devenit impracticabil.

Ruperea podului de tuburi e de vină și pentru traficul crescut din orașul Buzău de pe Bd. Unirii și Șoseaua de Centură.

„Acum se vede cel mai bine importanța acestui pod, dar și faptul că era traversat de sute de mașini pe zi în această perioadă când se lucrează la podul de la Mărăcineni. Toate aceste sute de mașini care o luau pe aici se îngrămădesc acum la podul de la Mărăcineni”, a precizat Ion Dragu, manager la Primăria Vadu Pașii.

Din păcate refacerea podului de tuburi va mai dura aproape o săptămână.

„Deocamdată nu se poate lucra, debitul este crescut. Ține de cei de la Barajul Siriu. Probabil că acum țin și ei vanele deschise pentru că toată apa din ploile de la Covasna a ajuns în baraj. Cand le vor închide, atunci se va micșora și debitul, iar firma care operează balastiera de aici va putea trimite excavatorul prin albie ca să găsească și să tragă tuburile înapoi. Probabil că va mai dura o săptămână până ce podul va fi refăcut”, a precizat Ion Dragu.

Așadar, încă o săptămână va mai dura și aglomerația teribilă de pe Bd. Unirii care traversează orașul.

Te rugăm, apasă butonul distribuie de mai jos dacă această știre ți s-a părut utilă!


Citește și: Un buzoian l-a pus în dificultate pe primarul Toma. Iată la ce compromis s-a ajuns. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„De-asta e aglomerație în Buzău. Va mai dura o săptămână până se va face din nou”. Iată de cine depinde!

  • Buna ziua,vreau sa adaug și eu ceva la cele relatate mai sus și importanța podului făcut de ‘cineva’cu o mica firma,o balastiera, și neputința unei țări de a face un pod de o importanță foarte mare,ne merităm soarta pt. că asemenea nemernici nu ar trebui o secundă să ne conducă,asta e.. ,numele meu nu cred că este așa important pt.dvs.,cred ca mai important este ce am spus,vă urez o seară bună și o ședere plăcută la barieră la frumosul nostru oraș,cu respect Dan bz

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.