De astăzi, o linie de maxi taxi din Buzău a fost desființată! Iată de ce!

E prima linie de maxi taxi din municipiul Buzău care s-a desființat.

În timp, pe măsură ce Trans-Bus va mai achiziționa și alte autobuze se vor anula, de la sine, și alte trasee de maxi taxi.

Momentul nu e foarte îndepărtat, întrucât municipalitatea urmărește să mai cumpere un lot de 15 autobuze până la sfârșitul anului.

Prima linie desființată e 2M, care nu a mai primit prelungire de licență.

În aceste condiții, pe acest traseu a rămas ca unic operator Trans-Bus, cu opt autobuze și cu o frecvență de 20 de minute.

În plus, dimineața, după-amiaza și seara, pe acest traseu mai circulă și o „zonă” pentru muncitori/elevi.

Ruta 2 de autobuz va fi, așadar, prima pe care Trans-Bus va va face profit. Obiectiv dorit de primarul C-tin Toma pe toate rutele pentru a scăpa de subvenția anuală de peste 100 de miliarde de lei vechi plătită către Trans-Bus din bugetul Primăriei.

Citește și articolul: Ultima oră! Doi pasageri au spart geamul cu capul. Accident la intersecția Prutului cu Constituției

Desființarea maxi-taxi ar putea crea probleme călătorilor din Mărăcineni dimineața între șapte și opt, atunci când există atât muncitori, cât și elevi care merg către oraș. Doar în acest interval, ar fi utilă introducerea încă unui autobuz sau chiar două pentru a prelua fluxul uriaș de călători.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „De astăzi, o linie de maxi taxi din Buzău a fost desființată! Iată de ce!

 • Intervalul de 20 de minute este foarte mare.

  Răspunde
 • Daca 20 de min e mult. Nu mai bine mergi pe jos. Sau cu masina. Mama voastra de nemultumiti. Pana sa fie 2 pana la sapoca cu ce mergeai?

  Răspunde
 • sa va mutati la vadu pasii …sa aveti interval o ora ..si un maxi de 14 locuri cu 41 persoane

  Răspunde
 • Pingback:

 • Veniti la 6 dimineata la Maracineni si vedeti ca lumea nu se poate suii in autobuze, de multe ori nici nu mai opresc in statii.Noi cu ce ajungem la munca?

  Răspunde
 • Pingback:

 • 20 de minute ? Când vine frigul sa astepti 20 de minute autobuzul în stație e bestial. … Sa lase domnule maxi taxi ăla în paralel și la 10 minute frecvență. Asta-i bătaie de joc!

  Răspunde
 • astia care au comentat in favoarea la maxi taxi sunt binenteles va dati seama pusi de domni care au beneficiat de abuzul comis pana acum de epoca boscodeala catre cetatenii acestui oras care la saracit si la supt 20 de ani si ia transportat pe acestia ca pe cartofi in niste jeguri infecte si periculoase cu riscuri enorme pentru siguranta lor si a traficului !!! va multumim domnul toma ptr tot ce ati inceput sa face ti in acest oras si va rugam asfaltati si dorobanti 2 zona liceul marghiloman piata dorobanti

  Răspunde
 • Bine ca nu a-ti prins cand venea autobuzul pana la pod la Maracineni…plecam la 5:30 dimineata sa ajung la pod sa pot lua autobuzul …asta fie vara fie iarna …tot liceul l-am facut asa .doar ca v-ati invatat comozi cu maxi taxi sa fiti luati din poarta !!!! Rusine voua !

  Răspunde
 • Linia 2 este probabil cea mai profitabila. Luati autobuze de pe liniile mai putin importante si puneti-le sa mearga pe linia 2 pt. a asigura o cadenta de 10′. Dimineata, cadenta poate sa fie chiar mai mica. Treptat, cumparand autobuze, completati si restul liniilor, dar in ordinea profitabilitatii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.