De AZI această manevră e interzisă!

Șoferul autoturismului din fotografia de mai jos putea rămâne fără permis:


Azi-noapte s-a făcut marcajul pe Bd. 1 Decembrie, iar virajul la stânga către str. Viitorului a fost interzis.

Poliția Rutieră a solicitat prelungirea scuarului și trasarea liniei continue până în trecerea de pietoni:Ca să ajungă pe Viitorului și Arinului, șoferii trebuie acum să facă un mic ocol pe str. Independenței.

Chiar dacă unor șoferi care locuiesc în zonă decizia nu le convine, ea are logică.

La orele de vârf fluența traficului dinspre podul Drăgăicii avea de suferit pricina celor care virau stânga (cu greutate) înspre Viitorului. Manevra fiind de acum interzisă, podul se va elibera mai ușor de mașini.

Citește și:

loading...

17 comentarii la „De AZI această manevră e interzisă!

 • Da, are o logica imbatabila:))Ca tot ce s-a facut pana acum

  Răspunde
 • Sa vedem cum va fi cu virajul stânga pe Independentei, mai ales dacă sunt mașini care ies de pe Independentei pe 1 Decembrie! Se muta coada 50 de metri mai în fata! Ma buseste rasul dar am buzele crăpate și nu pot sa râd!

  Răspunde
  • Corect!
   Iar pe Independenței nu au cum sa treacă 2 mașini una pe lângă cealaltă.

   Răspunde
 • Problema e că au trasat greșit marcajul la intersecția dintre 1 Decembrie și Independenței. E linie discontinuă în apropierea intersecției, dar exact unde ar trebui să faci stânga spre Independenței, e linie continuă (probabil, pentru că urmează, în 5 metri, o trecere de pietoni).
  Deci cum facem?

  Răspunde
   • ,,, foarte bine, podul nu trebuie să stea încărcat cu mașini,,,,
    ,,,, mulți dintre riverani nu treaba cu zona industrială, max 1%
    ,,,,

    Răspunde
   • Deocamdată nu s-a remediat nimic.
    Aveți informații că se va remedia? Sau mă duc să fac stânga pe Vulcani ?

    Răspunde
  • Domnule reporter ,
   Pentru nerespectarea semnificatiei indicatorului sau incalcarea liniei , nu se suspenda permisul.
   Citim , ne informam si apoi publicam !

   Răspunde
   • Nu se suspenda permisul de pescuit dacă depășești linia continua, poate asa ai dorit sa spui domnule Tudor.

    Răspunde
 • Mai ușor cu știrile ca își bagă dușmanii unghia în gat, pe unde intri vezi același grup de 8-9 persoane veșnic nemulțumite care comentează ca nu au ce face pe acasă probabil. De abia aștept să văd cum o să aibă unghia în gât după alegeri – ( Toma primar )

  Răspunde
 • Propun la revenirea masurilor din timpul pandemiei. Atunci strazile erau ceva mai libere.
  Sa nu se mai circule in Buzau decat pe jos doar pentru nevoile urgente.
  Pentru toate celelalte, iesiti la vot!

  Răspunde
 • Daca intri pe prima banda in sensul giratoriu venind din 1 Decembrie si vrei sa ajungi pe a 3-a banda ca sa poti face stanga pe Bd.Eroilor, liniile continue de la iesirea din sensul giratoriu nu prea te lasa!!!
  Referitor la tronsonul cu dublu sens de pe Independentei, va fi o mare bataie de cap, atata timp cat sunt masini parcate pe ambele parti ale strazii. Cineva va avea frigiderul plin cat de curand!!
  Inca o minune, ca multe altele intamplate asa, peste noapte.

  P.S. Inca un print screen si poate nu trunchezi mesajul! :@ :@ :@

  Răspunde
 • Numai dupa ureche sunt toate proiectele platite cu bani grei unor „proiectanti” care par ca n-au nici macar scoala primara si au totala lipsa de logica.
  Asta genereaza numai carpeli, initial au lasat ca inainte, apoi au spart asfaltul sa monteze bordurile ce se presupuneau ca vor impiedica virajul, doar ca acele borduri le-au montat atat de prost incat pana si politia le-a spus ca trebuiau montate pana la trecerea de pietoni, dincolo de intersectia cu strada, ca modul in care sunt montate acum nu impiedica cu nimic virajul la stanga, sunt inutile, ba chiar mai periculoase decat daca nu le montau deloc.
  Cine trece prin zona acolo stie ca de cand s-au montat bordurile acolo se face stanga fara probleme poate chiar mai des decat inainte, probabil si din cauza ca daca vrei sa te duci la unitatile comerciale de pe Unirii din capat, singurele locuri de parcare sunt in spatele blocurilor, iar accesul la ele se poate face din strada Viitorului si apoi in Arinului, asta ca sa nu ocolesti pe Unirii unde mai stai si pe la semafoare ca sa poti ajunge pe Arinului.

  Răspunde
 • Poate pana la sfarsitul lunii vin si sparg si fac bordurile pana la trecerea de pietoni si poate instaleaza acolo si un indicator interzis la stanga, desi si pe Unirii la intersectiile cu Ciucurete si Ciohinescu exista semn cu interzis la stanga si mereu e cate unul care iti franeaza brusc in fata si face stanga sau intoarce cand vii dinspre Eroilor spre Centru, sau te trezesti ca iti taie calea cand vii dinspre Centru spre Eroilor.
  Au fost pe Unirii nenumarate accidente facute exact la intersectiile alea unde e semn interzis la stanga, inclusiv cu victime, dar nimanui nu ii pasa, au ajuns sa faca manevra de fata cu politia si politia se face ca nu vede, dar bine ca aplicau soferilor ce circulau pe verde sanctiuni de trecere la culoare rosu desi semaforul era verde, doar ca politistii habar nu aveau cum sunt setate semafoarele si aplicau sanctiuni celor nevinovati care chiar treceau pe verde.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.