De azi, modificare într-o importantă instituție din Buzău

Pe 18 iulie judecătorii Curții de Apel Ploiești au decis repunerea în funcțiile de la conducerea Inspectoratului Buzău a Florinei Stoian, Nelei Wamsiedel și a Danielei Palcău, șefa respectiv adjunctele sale.

Numai că, deși decizia judecătorească trebuia aplicată imediat, ministrul Educației a întârziat-o mai bine de o săptămână.

„A fost nevoie de somația unui executor judecătoresc pentru ca decizia Curții de Apel să fie pusă în practică. Nu înțeleg atitudinea conducerii ministerului, de ce a tărăgănat atât lucrurile. Astă toamnă, ordinul ministrului a venit a doua zi”, s-a mirat avocatul Adrian Tudorancea, avocatul trioului Stoian – Palcău – Wamsiedel.

După somația ajunsă la minister, joi 27 iulie, a doua zi, vineri 28 iulie, ministrul e semnat ordinul de numire a celor trei și de revocare a triadei Trifan (38 de ani) – Burducea – Lăptoiu, din care ultima a prins doar trei săptămâni ca adjunctă la inspectorat.

Astăzi, Stoian, Palcău și Wamsiedel și-au reluat funcțiile anterioare, cu speranța că de această dată nu se va mai întâmpla să fie înlocuite arbitrar deși au promovat , toate trei, examenul pe post.

Stoian și-a procurat și o „umbrelă”, după cum puteți citi AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Ultimele vești! S-a terminat ce-a fost mai greu! Iată când se toarnă asfaltul!  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „De azi, modificare într-o importantă instituție din Buzău

  • Doamna general, solicitati va rog sa se verifice dosarele si evaluarea facuta de comisii pentru acordarea gradatiilor. Mai ales la limba franceza unde punctajele au fost facute din condei chiar si dupa contestatii ca sa primeasca cine trebuia. Cum este posibil ca doamna Fetic, profesor la Colegiul Eminescu sa fie pe ultimul loc? Faceti dreptate cat se mai poate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.