De azi nu se mai găsesc la magazinele din Buzău

Creștere bruscă în ultimele 24 de ore pe Valea Buzăului a lăzilor frigorifice.

Se datorează mai întâi zvonului și apoi confirmării oficiale a apariției pestei porcine la Buzău.

Cei care creșteau mai mulți porci în gospodărie și au decis să-i taie brusc au avut nevoie de lăzi frigorifice pentru a păstra cantitățile mari de carne.

„De teamă ca autoritățile să vină și să le ia porcii din curte, oamenii s-au grăbit să-i sacrifice încă din noaptea de sâmbătă spre duminică. Din acest motiv, au avut nevoie de lăzi frigorifice pentru a depozita carnea. Persoanele care s-au trezit mai târziu, nu au mai avut de unde cumpăra. Stocurile de la Altex, Dedeman și Praktiker erau zero. Oamenii au fost nevoiți să apeleze la rudele din Brașov pentru a face rost de lăzi frigorifice”, scrie DC News.

Informația a fost confirmată inclusiv de primarul Ion Gherghiceanu de la Pătârlagele.

„Mulți și-au tăiat porcii după ce informația s-a răspândit incredibil de repede. Ieri, îmi suna telefonul non-stop. Mă sunau oamenii să mă întrebe ce să facă. Dacă să-și taie sau nu porcii din gospodărie. Mulți au făcut-o și azi au plecat după lăzile frigorifice”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Deocamdată nu sacrificăm porcii din gospodării, dar trebuie să respectați asta!” CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „De azi nu se mai găsesc la magazinele din Buzău

  • Mai taie din ele, da-le dreacu. Faci stiri din zvonuri?

  • Trebuie sa fi nebun sa mergi sa cumperi de la ‘Dedeman’.acolo,totul este pe spaga si relatii,iar servirea si calitatea profesionala a personalului este sub orice critica.Astia ‘ iti asigura transportul produselor voluminoase’,cu masini si soferi particulari’ pe care it-i recomanda niste fete zambarete si care de fapt sunt masinile ce ar trebui sa deserveasca clientii ce fac prostia sa cumpare produse de aici.Ia verifica mai Tereaca aceasta situatie si o sa ai ce scrie despre modul cum se face si cine face ‘comert’ la Dedeman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.