Un comentariu la „De azi s-a instituit SENS UNIC

 • Frumoasă alee ! Şi liniştită, cu aer curat, aproape de Crâng… Iar blocurile astea ,,comuniste”, cum le numeşte unul care tot comentează pe aici, sunt mult mai frumoase decât blocurile lui Gagu ridicate recent în Orizont.
  Chiar dacă astea au vreo 50 de ani vechime, chiar dacă în ele locuiesc vârstnici probabil în mare parte, atât cele de apartamente, cu 4 etaje, cât şi cele turn, de garsoniere, au fost construite cu bun gust în această zonă.
  Gagu, în schimb, nu a ştiut să le ridice cu bun gust pe cele din Orizont. Am trecut pe lângă o curte interioară de blocuri din Orizont unde se afla amenajat un loc de joacă pentru copii (cu tobogan şi toate cele), însă când te uitai la blocurile lui Gagu din jur, aveai senzaţia că parcă erai în curtea unui penitenciar american de maximă siguranţă (ori în curtea unui spital). Nu poţi vedea cerul de cutiile de beton din jur decât dacă îţi ridici capul.
  Pe când blocurile din zona Crâng, priviţi şi cât de aerisite sunt ! Avem şi suficient spaţiu între ele. Singura STRICĂCIUNE URBANISTICĂ care s-a făcut în această zonă, de a stricat şi aspectul b-dului Bălcescu, e că nu trebuia să se ridice acea biserică fix acolo, între acele blocuri-turn !
  Nu am nimic cu bisericile, unele chiar îmi plac foarte mult, sunt binevenite şi ridicarea altora, însă NU ORIUNDE ! Şi acum mă întreb ce-o fi fost în capul lui Boşcodeală de a putut da aviz de ridicare a acelei biserici fix acolo, între 2 blocuri-turn ???! ATÂT DE INESTETIC VINE, ATÂT DE PROST-GUST, ATÂT DE NEPLĂCUT VIZUAL, construcţia lui Hristos pusă între două construcţii ale lui Ceauşescu (mult mai înalte, deci care automat o umbresc fizic pe cea a lui Hristos !!!!!!!!) încât oricât de creştin ai fi, îţi piere orice chef de a frecventa acea biserică sau chiar şi de a-ţi face o simplă închinăciune atunci când treci pe lângă ea.
  NU E NORMAL AŞA CEVA, ca simbolul lui Hristos, casa lui Dumnezeu, s-o înghesui între două turnuri ceauşiste mult mai înalte ! Dincolo de aspectul urbanistic inestetic, ar trebui să ne jeneze şi moral lucrul acesta ! Pentru că în primul rând e un fapt BLASFEMATOR !
  Dar afacerile sunt afaceri şi chiar dacă s-a greşit, nu mai contează, şi uite aşa se profită în continuare de ignoranţa românului…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.