De azi s-a modificat programul de ieșire din case

Veste bună pentru cei de peste 65 de ani.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat azi în direct la tv (ora 14.00) creșterea numărului de ore în care vârstnicii au voie să iasă din casă (cu declarație, pentru cumpărături, îngrijire de minori, activități fizice, etc.).

Pentru urgențe medicale (și activități agricole) vârstnicii se pot deplasa oricând în afara locuințelor

„Începând de azi, ținând cont și de încălzirea vremii, se va schimba acest program. Persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale când vor putea să iasă din casă – pentru cumpărături sau mișcare în jurul casei. De la 07.00 la 11.00 și de la 19.00 la 22.00” – Klaus Iohannis.

Anunțul președintelui va intra în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial a noii Ordonanțe Militare. Foarte probabil măsura se va aplica încă din această seară, întrucât președintele a folosit expresia „de azi”.

Tot azi, Iohannis a anunțat că școlile, liceele, universitățile și grădinițele nu-și vor mai relua cursurile.

„S-a făcut un experiment într-o provincie din Franța. Din păcate, nereușit. O parte din profesori s-au îmbolnăvit și au ajuns la Terapei Intensivă”, a motiva președintele.

CLICK AICI pentru mai multe detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „De azi s-a modificat programul de ieșire din case

  • Ținând cont de încălzirea vremii, nu se poate permite si pescuitul recreativ?

  • Aiureala,la ora 22 ar trebui sa fie in pat!Acum o sa oblige nu ,si magazinele sa fie deschise pana la 22 ca sa se plimbe si sa cumpere ei un patrunjel!Gresit!Era suficient pana la 21!

  • Gata liber cu pensionarii sa se plimbe si cu autobuzele dintr.un cartier in altul ca na trebuie sa specializeze, maine poimâine si prin parcuri la pescuit si prostimea cu familii cu copii care trebuie sa muncească sa produca sa se miste economia sta închisă în casa.
    De unde credite de unde bani pt rate, de unde sa se miste economia.oricum Buzăul era mort acum o sa moara de tot de asta suntem si pe ultimul loc la corona oricum asta e in avantajul nostru si e foarte bine pt ca oricum nu mergea nimic in orasul asta.totul sta in loc demult in Buzău dar acum moare tot.

  • O plimbare a batranilor in jurul casei la ora 22 este numa’ buna sa fie jefuiti sau violati……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.