De azi se circulă pe toată lățimea șoselei

E vestea bună a zilei din traficul buzoian.

De astăzi, după un an și trei săptămâni, se circulă din nou pe Bd. Industriilor – pe toată lățimea străzii.

Din această dimineață, muncitorii au îndepărtat barierele și dinspre rondul de la Ductil și dinspre podul de la Metalurgica.

În concluzie, de astăzi șoferii buzoieni vor circula în cele mai bune condiții (după zeci de ani de gropi) pe două dintre arterele mari ale Buzăului: strada Transilvaniei și Bd. Industriilor.

Strabag se va concentra de acum pe Bd. Unirii, pe care l-ar termina, la nivel de carosabil, în câteva luni, dacă n-ar fi probleme cu țevile de apă/canal de dedesubt – pentru care există o licitație (pe fonduri europene) nefinalizată încă a Companiei de Apă Buzău.

În privința trotuarelor de pe Bd. Unirii, Strabag caută – dar nu a găsit încă meseriași – care să repare ce au stricat ageamiii de astă-toamnă și să pună dale și pe restul trotuarelor unde încă nu s-a intervenit.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „De azi se circulă pe toată lățimea șoselei

 • Iar pe Transilvaniei, unde este artera de iesire/intrare in oras, se circula gatuit, cu masini parcate pe margine si benzi inutile pentru cateva autobuze goale pe zi.

  Răspunde
 • Parerea mea ca strada Transilvaniei nu e gata!!! Cablurile sunt tot atarnate, masinile parcate pe banda de circulatie autobuze….

  Răspunde
 • „ageamii de astă-toamnă” ne spuneau să avem răbdare, deoarece „specialistul în dale” are niște probleme de sănătate și când va reveni, totul va fi „giugiuc”!! Apoi, să nu uităm și că, mult lăudatele dale sunt de proastă calitate, se macină la propriu după fiecare ploaie, au fost deja plătite, banii s-au dus pe apa sâmbetei, iar înlocuirea lor peste câțiva ani ne va costa pe noi!!

  Răspunde
 • Zilele trecute se anunta ca se darama podul din capat ce facea legatura cu soseaua brailei.
  Fara pod ce rost mai are cum se circula acolo, ca oricum traficul va fi unul extrem de redus, doar riveranii vor trece pe acea sosea, ca in tranzit nu ai motiv sa folosesti acea sosea din moment ce podul e daramat deci devine o mare fundatura. Cei ce tranzitau zona ca sa nu intre in aglomeratia din centru, acum vor fi fortati sa aglomereze centrul. Si cum centrul e si el in santier si se mai anunta extinderea santierelor…
  Se bucura riveranii, ca pot iesi la bulevard sa joace miuta pe el, ca la cat trafic e acolo doar cu riveranii se poate tine si finala Steaua pe bulevard.

  Răspunde
 • Atenție la marcajul facut pe centrul soselei intre Constam Metal si Cargus. Linie continua nenica cat cuprinde. Ala, sau aia care au proiectat marcajul, pun pariu ca nici nu au ajuns la fata locului vreodata ca sa vada realitatea. Din sensul Constam Metal catre Braila nu se poate face stanga catre Strada Hipodrom si Aerodromului, iar daca iesi dinspre Strada Aerodromului si Hipodrom ca sa faci stanga catre Braila calci linia continua. Trai pe vatrai neninca pentru politie care poate da amenzi fara dureri de cap….. desi este evident ca este IMENSA o greasala de marcare !!!

  Răspunde
 • STRABAG nu a gasit meseriasi ?
  FALS : STRABAG nu a gasit ” dorei ” care sa fie platiti pe minimul pe economie si care sa faca din rahat bici ! Si sa si plezneasca !
  PLATITI BA oamenii meseriasi cum trebuie si o sa faceti lucrari de calitate ! Altfel ….. FALIMENT PLACUT va doresc !

  Răspunde
 • Nu este nici un indicator ca podul este in lucru si Industriilor e blocata. Faci drumul pana la pod si te intorci frustrat.

  Răspunde
 • Ieri 23.05.2022 dupa aproximativ 1 ora de ploaie, erau zone pe carosabilul proaspat reabilitat din Industriilor, pline de balti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.