De câteva zile s-au adus pe șantier. Galerie foto

Sunt ultimele fotografii de la podul peste râul Buzău de la Vadu Pașii.

De câteva zile la fața locului s-au adus primele trei componente ale structurii metalice care se va așeza pe cele 5 pile (picioare ale podului) plus cele două culee (capete).

Deasupra tablierului se va turna placa de beton (peste placă se vor așterne hidroizolația și apoi asfaltul) pe care vor circula autovehiculele.

Este un nou pas înainte în „epopeea” construirii noului pod de la Vadu Pașii, care se speră a fi inaugurat în toamna acestui an.

Până atunci, de lucru ar mai fi la cele două culee (nu sunt gata), dar și la realizarea drumurilor spre Buzău și V. Pașii – care se vor uni cu capetele podului.

În concluzie mai e (foarte mult) de lucru, iar de acum orice întârziere va împinge inaugurarea podului înspre iarnă și chiar înspre primăvara 2020.

Nou pod vazut dinspre municipiul Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „De câteva zile s-au adus pe șantier. Galerie foto

  • Nu e bine ca se face al doilea pod peste Buzău, e foarte bine. Singura chestie care trebuia prevăzută e numai sa fie pentru un viitor drum expres. Adicătelea sa fie de 4 benzi minim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.