De ce a fost invitată pe „Chiristigii”. Două motive

Andreea Teodora Șerban, singura buzoiancă din 2021 cu media 10 la „Bac”, a fost invitată azi la sediul IPJ Buzău de pe strada Chiristigii.

Două au fost motivele. În primul rând pentru a o felicita pentru reuşita de la bacalaureat, dar şi pentru anunțul că dorește să devină polițistă. Faptul că singura elevă de 10 de la Buzău se va face polițist și nu medic, inginer ori cercetător științific a mângâiat orgoliul oamenilor legii de la Buzău.

Teodora a fost primită chiar de șeful IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi – comisar șef de Poliție
Bravo, Poliției Buzău! O acțiune de imagine reușită. Angajații IPJ Buzău au fost pe fază, atenți la evenimentele urbei, și au prins momentul

Comunicat IPJ Buzău: „Astăzi, am întâlnit-o pe Andreea Teodora Şerban, eleva de 10 a Buzăului, singurul elev care a obţinut nota absolută la examenul de bacalaureat.

Fericită, dar raţională şi conştientă că acest examen a reprezentat o etapă intermediară în pregătirea educativă pentru viitor, Teo a recunoscut că se gândeşte deja la examenul următor pe care îl are de susţinut: admiterea la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti.

Cu nostalgia începuturilor şi seriozitatea profesiei actuale, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a ţinut să îi transmită personal lui Teo, faptul că îi apreciem reuşita şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.

Felicitări, Teo! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

Pe noi ne vei găsi aici, mereu, indiferent că vei trece pragul unităţii noastre ca membru al comunităţii sau ca viitor coleg!

loading...

6 comentarii la „De ce a fost invitată pe „Chiristigii”. Două motive

 • Penibil ,ridicol,josnic ! Miliția populara vrea sa-si faca publicitate pe spatele unui copil ! Cu ce au contribuit militienii la rezultatele acelui copil?!

 • Trebuia să îi asigure un loc la Academie. A luat 10 la bac.

 • Gestul e unul frumos, nu putem spune că nu e frumos, dar asta nu înseamnă neapărat că e şi ,,o acţiune de imagine reuşită” pt. Poliţia Buzău…
  O ACŢIUNE DE IMAGINE REUŞITĂ pt. o instituţie precum e Poliţia înseamnă în primul rând IMPLICARE DEPLINĂ ŞI PRINDEREA PROMPTĂ A INFRACTORILOR ori de câte ori se încalcă legea !! Asta e şi nevoia cetăţenilor în raport cu Poliţia, asta vor ei de fapt să vadă din partea Poliţiei (asta fiind şi OBLIGAŢIA Poliţiei faţă de cetăţeni) , mai puţin oferire de cadouaşe pt. sărmani din nu ştiu ce coclauri uitate de lume sau pentru elevii eminenţi, precum această fată de 10, pe care oricum a avut cine să o felicite…
  E bine că a felicitat-o şi Pantazi totuşi, dar deocamdată nu s-a văzut cu ea intrată în Poliţie… Să nu uităm că greul de intrat la Acad. de Poliţie abia urmează, anume probele sportive, unde pică cei mai mulţi, inclusiv din rândul celor cu 10 la Bac… Asta ca să fim realişti şi să nu ne mai îmbătăm cu mărunte câştiguri de imagine pe seama viselor unui copil.

 • @Unul…pe logica ta.. . . Nu ne mai facem bine deloc…ce treaba are BAC ul cu admiterea la o facultate…

 • Daca n-ai imaginatie, fa-te politist/N-ai facut nimic in viata, fa-te politist!:))- bine zicea Cheloo.

 • Costa, ești prost ca penalu’ Cheloo. Sau frustrat pentru că nu ai reușit să devii polițist. Vezi-ți de „job-ul” tău necalificat la patron. Mai bea o bere la PET, mai sparge niște semințe. A, era să uit, nu uita să respiri, că te sufoci altfel. Nu că ar fi vreo pagubă.
  Cât despre domnișoara în cauză, dacă nu s-a pregătit intens din punct de vedere fizic, nu are nicio șansă să treacă de proba fizică, în fapt un traseu tehnic. La fel, și în cazul materiilor de examen. Dacă a luat nota 10 la bacalaureat, nu înseamnă că este o elevă de nota 10…
  Oricum, felicitări IPJ Buzău pentru această acțiune de imagine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.