Iată de ce a murit fata primarului din Gălbinași

Conform familiei, Monica Dragomir trecea de aproape doi ani prin crize aproape lunare, în jur de un minut – două, ce se traduceau prin pierderea cunoștinței și convulsii.

„Până acum doi ani, sora mea, a fost perfect sănătoasă. Totul s-a declanșat în momentul în care a murit bunica, pe care ea o iubea foarte mult. Atunci, când a văzut-o moartă, a avut o criză emoțională, s-a prăbușit la pământ. Din păcate, de atunci, a fost dată peste cap. Avea, cam la o lună, astfel de convulsii, în momentele în care se emoționa în mod deosebit. Evident, am fost la medici cu ea, i s-a pus un diagnostic și lua un tratament. Dar nu era vorba de epilepsie, ci de o formă mai ușoară. Sora mea conducea mașina, altfel i s-ar fi retras permisul. Chiar și în ziua de dinainte, a condus trei ore, a fost la București, era foarte activă și optimistă” ne-a precizat Ionuț, fratele Monicăi. 


Din păcate, ultima criză, survenită în timpul nopții, cel mai probabil în somn, i-a fost fatală.

„A adormit cu fața în jos. Mama ei, dormea iepurește, intra adesea la ea în cameră, să verifice dacă e în regulă. Numai că ea se împotrivea, zicea să fie lăsată în pace, că nu mai e copil, că are 30 de ani. Din păcate, în seara respectivă ea a venit obosită și s-a dus să doarmă. În timpul noții, asta e concluzia la care au ajuns medicii, a avut o nouă criză. În timp ce dormea cu fața în jos, și-a mușcat limba, i-a curs sânge și s-a înecat cu el. Nu a mai putut respira. Acest lucru s-a întâmplat undeva la miezul nopții. A fost găsită dimineața de mama ei, era prea târziu ca să se mai poată face ceva” ne-a spus și primarul Dumitru Dragomir, copleșit de durere. 

Familia este ajutată de preotul Mihail Milea pentru a trece peste acest moment dificil. Părntele Milea a cunoscut-o pe Monica Dragomir și vine regulat în ultimele zile acasă la familie.  


Monica Dragomir era în vârstă de 30 de ani şi locuia cu părinţii, fiind necăsătorită. Aceasta avea afacerea proprie şi era extrem de iubită de prieteni, dar şi de familia ei. Obișnuia să posteze adesea fotografii pe contul ei de Facebook în care apare alături de fratele şi de cumnata ei.

Întreaga comunitate a fost afectată, mai ales că primarul Dumitru Dragomir (foto dreapta) este apreciat de cetățeni, fiind un bun gospodar.

Familia este răvășită, căci ce necaz mai mare i se poate întâmpla unui om, decât pierderea unui copil.

Conform unor localnici, bună parte din comună s-a rugat duminică la biserică pentru ca primarul lor să depășească acest moment dificil și să poată avea în continuare grijă de comunitate.

Auraș Tereacă

loading...

3 comentarii la „Iată de ce a murit fata primarului din Gălbinași

  • Domnu Tereaca nu procedati corect baganduva in viata oamenilor , puteti fi dat in judecata . Sa va fereasca Dumnezeu sa va imbolnaviti de acesta boala .

    Răspunde
  • Doamne ferește! N-am făcut decât să difuzez o informație.

    Răspunde
  • Daca familia tine legatura cu Parintele Mihail Milea este foarte bine.Parintele Milea este un preot desavarsit,este Omul lui Dumnezeu!Multe,foarte multe suflete a ridicat din deznadejde Parintele Milea!Mare este Dumnezeu!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.