De ce a murit Matei, băiețelul de cinci ani ? Iată ultimele informații


„La momentul actual nu am găsit o cauză certă și clară care să explice evoluţia gravă și foarte rapidă spre deces”.

Așa și-a început azi dr. Dragoș Porumb, directorul medical al spitalului, conferința de presă de după realizarea autopsiei.

Care autopsie nu elucidează cauza, dimpotrivă adâncește misterul.

Nu s-a descoperit alimentul alterat care a provocat starea de rău a familiei. Reamintim, vărsături și stare de rău au avut nu doar Matei, ci și tatăl acestuia (Nelu Pavel, fermier din Tăbărăști) și un alt copil, rudă cu aceștia.

Nu s-a identificat nici prezența unei substanțe toxice/otrăvitoare care să fi ajuns din greșeală într-unul din alimentele consumate de familie.

„Conținutul gastric nu avea caracter specific macroscopic unei substanţe toxice des întâlnite (cum ar fi un insecticid de tip furadan) fără a putea exclude o intoxicaţie acută cu o substanță toxică” – raport autopsie

Ce a relevat autopsia e ceea ce știam deja din spusele personalului de pe ambulanță.

Că Matei a murit după ce a intrat în stop respirator.

„S-au găsit modificări pulmonare și aspect de edem pulmonar acut și numeroase sufuziuni pleurale (puncte rosietice) pe ambele pleure care pledează pentru o insuficiență respiratorie acută” raport autopsie

Se speră că misterul va fi rezolvat după efectuarea analizelor de laborator. Care analize ar putea dura o lună.

„Pentru stabilirea cauzei s-au recoltat probe de organe, sânge și conţinut gastric pentru examene histo-patologice și toxicologice pentru a stabili dacă modificările găsite la necropsie sunt toxice sau patologice” – raport autopsie

Bănuielile familiei se îndreaptă în principal înspre sarmale sau clătite. O investigație, dată fiind moartea violentă a micuțului, a demarat și poliția.

Altfel, Matei va fi înmormântat mâine în municipiul Buzău. Familia are mare nevoie de susținere după o asemenea nenorocire.

loading...

Un comentariu la „De ce a murit Matei, băiețelul de cinci ani ? Iată ultimele informații

  • Pentru pesta s au îmbrăcat agaricii imediat în alb sa le omoare porcii oamenilor. Pentru cazul ăsta nu au făcut descindere în forță îmbrăcați în alb cu jandarmeria în spate la magazinele de carne de unde au cumpărat oamenii sau de pe unde au luat ce au mâncat. În tara ăsta trăiești doar de e ordin de la psd. Și psd ul e condus de dancila, dragnea, andrusca. Ce zicea Țuțuianu? E o jignire pt maimuțe.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.