emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

De ce a pierdut azi Gloria

Doar o repriză Gloria a fost în avantaj. Timp în care jucătoarele gazdă au dat speranțe publicului că pot câștiga meciul.

Repriza a doua a fost controlată însă de CSM. De la 16-14 în zece minute s-a făcut 19-22. CSM continuat să joace bine și a pus chiar patru goluri pe tabelă: 22-26. Era minutul 49 și meciul era practic jucat. Spre meritul lor, buzoiencele nu au cedat și au jucat până la capăt.

Dacă Ines Khouildi ar fi dat gol în minutul 59, Buzăul s-ar fi apropiat la un gol și ar fi urmat 60n de secunde de foc. Dar mingea a lovit bara.

De ce a pierdut Gloria

În primul rând din cauza găurilor din apărare. Omoregie, 5 goluri din 5 aruncări, a marcat golurile care au înclinat balanța. Cuțitul în rană l-au răsucit și Klikovac (4 goluri din 4 aruncări) și Itana Grbic (5 goluri din 5 aruncări). Jucătoare care au dezamăgit în alte partide, dar care și-au luat revanșa azi, pe cârca Buzăului.

Apărarea Buzăului, mai slabă decât a CSM-ului

A jutat la obținerea victoriei și Cristina Neagu, care fie marcat, fie a dezechilibrat apărarea Buzăului.

Restanțiere

Buzăul a pierdut și pentru că trei-patru piese n-au mers. Alina Ilie a marcat prea puțin (2 goluri din 7 aruncări), Rotaru și Subțirică deloc. Se mai adaugă prestația ofensivă modestă a tunisiencei Ines Khouildi, plus poarta – care n-a mai ajutat echipa – precum cu Vâlcea de pildă.

Un mare plus primește Raluca Petruș (7 goluri din 9 aruncări, toate din acțiune). Bine a jucat – ca de obicei – Ana Maria Iuganu care a dat tot din 7 metri plus alte patru goluri. Păcat de accidentarea din final, sperăm să nu fie nimic grav.

Mulțumiri publicului

Publicul care aumplut sala primește nota 10. A încurajat echipa, a aplaudat, dara trebuit și el să se recunoască învins. Bravo și pentru șefii Gloriei – care au lăsat lumea să vadă meciul.

Pentru Gloria urmează 11 etape în care trebuie să se mențină în primele 5 echipe pentru a spera la un loc de cupă europeană. rimul meci foarte greu va fi pe 9 februarie la Craiova. Apoi, la Buzău vine Rapidul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „De ce a pierdut azi Gloria

  • De Simion, care a fost inexistentă pe dreapta, nimic? Meciul s-a rupt şi după accidentarea lui Iuganu. Cu ea în teren situația ar fi fost cu siguranță alta! Cât de gravă este accidentarea Auraş, pt.că îmi este teamă că fără această jucătoare situația nu va fi roză!

  • In repriza a doua ,ceva n-a mers !Nu vreau sa ma gandesc la vreo manarie cu Buc in defavoarea Valcii!Oricum tactica aia a lui Mihaila cu schimbarea permanenta a intregii linii de atac cu cea de aparare nu-i intotdeauna indicata!Duce la pierderea de timp pretios!Pana si Cristina Neagu facea si faza de aparare si de atac!Ale noastre nu pot????Subscriu si la cele spuse despre Simion care in a doua repriza nu a fost folosita deloc!

  • Nici portarul Gloriei nu a apărat cine stie ce, iar în repriza a doua fetele au părut extenuate, încetinite, pasau plictisite de la una la alta pe semicerc, mai-mai sa fie sancționate pentru joc pasiv. Prima repriză a mai fost cum a fost dar și în asta ratări foarte multe, aruncări la voia întâmplării fără o țintă precisă. După mine vreo 12 aruncări ratare. Simplu, dacă ratezi pierzi. C-așa e-n sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.