De ce e mai convenabil cu abonament

Secția de fotbal a SCM Gloria Buzău a scos la vânzare de câteva zile abonamente valabile pentru cele 18 meciuri rămase de disputat pe teren propriu din acest campionat.

Abonamentele se pot achiziționa de la toneta deschisă la Poarta Crângului

Două sunt avantajele achiziției unui abonament. În primul rând, posesorul abonamentului nu mai trebuie să stea la coadă înaintea meciurilor pentru a-și lua bilet. Apoi, face și o mică economie, după cum se poate observa mai jos:

Peluze: Preț bilete 90 de lei. Preț abonament 70 de lei. Câștig 20 de lei

Tribuna II: Preț bilete 144 de lei. Preț abonament 120 de lei. Câștig 24 de lei

Tribuna I: Preț bilete 180 de lei. Preț abonament 150 de lei. Câștig 30 de lei

Tribuna 0: Preț bilete 270 de lei. Preț abonament 200 de lei. Câștig 70 de lei

În plus, posesorul de abonament se poate lăuda (sieși) că e un suporter modern, așa cum se practică în lumea civilizată.

Altfel, microbiștii buzoieni sunt așteptați sâmbătă, de la ora 11.00, să încurajeze Gloria la partida cu Sportul Snagov (ora 11.00).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „De ce e mai convenabil cu abonament

 • Domnule A.Tereaca,

  Inca odata lansezi aberatii de la acest club (SCM Gloria Buzau), care este condus de niste incapabili (oare cine i-a pus?).
  Ca sunt incapabili, o dovedesc faptele prezentate mai jos.
  Zilele trecute ai lansat stirea ca biletele (si abonamente) pentru meciul de fotbal Gloria Buzau – Sportul Snagov, se gasesc si la Info-pointul din Carrefour Shopping City Buzau, nimic mai fals, am intrebat personalul de acolo si peste 15 persoane de la paza, de la tonetele si magazinele din incinta Carrefour (inclusiv aripa noua) si nimeni nu stia nimic de asa ceva, o persoana de la paza, sarcastica mi-a spus ca acolo pot gasi bilete de avion, de vapor dar nu si de meci de fotbal.
  Dupa ce am pierdut circa 40 de minute prin Carrefour, hotarat sa nu mai suport umilinta de la meciul de debut, cand am stat toata repriza I-a la portile stadionului cu banii in mana, in timp ce d-nul primar se lafaia cu inalte oficialitati ale FRF la ” oficiala”, am plecat la stadion sa achizitionez un abonament. Aici surpriza, la poarta 2 casa era deschisa, nimeni la coada si la dorinta mea de a achizitiona un abonament la tribuna II-a, tanarul de la casa a ramas inmarmurit (era prima lui zi de lucru), motivand ca nu poate sa-mi dea abonament pentru ca nu merge sistemul informatic, apoi ca nu functioneaza imprimanta. La insistentele mele, a dat telefon la cineva, care l-a ghidat pas cu pas pana a reusit sa scoata mult doritul abonament.
  Acum alta surpriza, dupa cum se poate vedea si din poza din articol, abonamentul in valoare de 120 lei, este valabil in perioada 7 august – 31 decembrie 2019. La uimirea mea, baiatul de la casa nu a putut sa ma lamureasca nici sa-mi dea banii inapoi (cardul – abonament fiind deja emis).
  Se pune intrebarea logica : daca un bilet la tribuna II-a costa 8 lei x 10 meciuri pe teren propriu (pana la 31decembrie 2019) = 80 lei si abonamentul pe perioada respectiva costa 120 lei, atunci care este avantajul celui abonat, sau este o noua smecherie a SCM Gloria Buzau – Primaria Buzau, pentru buzoieni ???

  P.S. Pentru lamuriri, am telefonat (16.08.2019) la nr. de telefon al clubului- 0338 401588, ora 12,25 si 12,51 si … ai ghicit, nu a raspuns nimeni.

 • Raspuns la dl. Cornelius. În primul rând vă mulțumesc pt. mesaj.
  Imediat am contactat conducerea clubului.
  Din informațiile primite info point-ul vinde bilete. Până acum pt meciul cu Snagov la Carrefour s-au vandut 12 bilete. Deci, e ciudat că dvs vi s-a spus ca nu se dau bilete.
  Apoi, desi pe abonamentul dvs e trecuta data de 31 decembrie 2019 acesta va fi valabil, evident, pana la finalul sezonului.
  Vi se cer scuze pt neplăceri, cu rugamintea de a informa imediat, fie si pe buzoienii.ro, despre probleme intampinate.

 • Domnule Tereaca,
  Cine v-a informat pe dvs., v-a mințit.
  V-a spus si de cand se vand bilete si abonamente in Carrefour ?
  Eu am fost acolo in 14.08.2019, in jurul pranzului, atunci nimeni nu stia nimic.
  Referitor la perioada trecuta pe abonament, (7 aug.- 31 dec.2019), orice om cu capul pe umeri, crede ca aceasta este perioada de valabilitate a abonamentului si nicidecum ca este valabil pana vara 2020.
  Sa auzim numai de bine !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.