„De ce mi-ai lovit mașina, mă nenorocitule ?” VIDEO

Bătaie pe bune între doi vecini de pe strada Traian Vuia.

Ambii stau la bloc, unul pe stânga, celălalt pe dreapta (sens Șc. nr. 15 spre stadion).

Cel de pe stânga cu pulover gri și maieu ieșit din pantaloni l-a lovit și doborât la pământ pe cel cu tricou albastru și păr alb.


Domn (în albastru) – căzut la pământ

Pe filmare, după intervenția a doi vecini, se aude reproșul: „De ce mi-ai lovit mașina, mă nenorocitule ? De patru ori, îți arăt imaginile de pe camere la poliție!”

Cineva a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns poliția pentru a-i sancționa pe cei doi.

„Cel cu puloverul gri își lasă uneori mașina, un Chrysler, în parcarea de peste drum. Cel în albastru și cu părul alb, are un SUV, și când vede Chryslerul, îi dă câte un pumn sau picior. Astăzi, domnul în gri l-a văzut pe vecin cum i-a lovit din nou mașina. S-au luat la harță, iar apoi la bătaie. Noroc că au intervenit alți doi vecini”, ne-a precizat un martor.

În zonă, ca peste tot în oraș, a explodat numărul de mașini, în timp ce spațiile de parcare sunt limitate. De aici, animozitățile între vecini, mai ales când unii au un simț mai dezvoltat al proprietății – deși e vorba totuși de domeniul public.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „„De ce mi-ai lovit mașina, mă nenorocitule ?” VIDEO

 • E vina primarului, care a facut totul fara cap. Sa ia exemplu din Oradea. Aici stau parcarile goale si nefolosite, iar masinile in intersectii, ca n-au loc de parcare. Sunt care vin o data pe saptamana acasa si locul sta blocat. In alte orase platesti si ocupi orice loc. Macar unde sunt locuri mai multe ca masinile ar trebui facut si la noi asa. Dar mai bine pe licitatie, sa urce pretul la cer.
  Iar despre regulile de functionare a parcarilor din gradini tot nu am aflat nimic.

 • se vor inmulti astfel de fapte, numarul parcarilor este prea mic, modernizarea parcarilor din cartiere este la pamant mai ales Micro 3, cel mai central cartier, starea strazilor este deplorabila chiar si dupa cele 1000000 de asfaltari, vorbe multe si fapte putine…sfat: deschideti service auto, este castig garantat

 • Cand se va vedea si de la inaltimea Palatului Comunal ca nu avem unde parca, indiferent in ce zona stai? Zonele Unirii Nord, Sud, Micro 3, Crang, Viitorului, Spiru Haret sunt sufocate. Ajungem sa parcam masinile blocandu-le unele pe altele, stiind ordinea plecarii dimineata. Si chiar si asa nu mai sunt locuri. Parcam si la 4-5 strazi, nu blocuri distanta. Nemultumirile vecinilor cresc. La fel si numarul incidentelor de acest fel.

 • În partea cealaltă, zace un pogon de teren în paragină, între blocurile 16 și 17, de pe Traian Vuia. Onor edilii nu „îndrăznesc” sa facă ceva cu zona respectivă, unde s-ar putea amenaja ceva care sa vina atât în sprijinul pietonilor cât și a deținătorilor de automobile. O tot dau pe ăia cu spațiul verde și cu protecția mediului, dar acolo vara e o adevărată junglă. Ne mănâncă țânțarii și ne omoram pe o palmă de teren unde sa ne parcam mașina, dar pe primar îl doare în pleazna… Alta prostie omenească e la locul de joaca din zonă din spatele blocului 21 și 25, care a fost reamenajat și redimensionare, pe lângă el rămânând o groaza de loc unde ar încăpea zece mașini, lejer. Fraierii din zonă după ce că n-au curaj sa între pe acel teren eliberat, îl mai și blochează intenționat nelăsând pe alții mai curajoși sa parcheze ei acolo. Iar aia din primărie, în frunte cu primarul, stau și probabil se amuza de situația creată, neindraznind sa trimită pe nimeni în zona, sa le zică ălora cum sa parcheze. Toți promit, dar nimeni nu face nimic, numai minciuni…

 • Distrugerea spatiilor verzi pentru amenajarea unor parcari nu este deloc o solutie. Intretinerea gradinilor este una, disparitia spatiului verde nu trebuie sa isi gaseasca nicicum justificare. Sistematizarea locurilor de parcare se poate face asa cum s-a realizat si prin alte parti.

 • Oricum s-au ras o gramada de spatii verzi in oras.
  Solutia e ca oamenii sa nu isi mai cumpere apartamente in zonele aglomerate cand stiu ca au cate 3 masinii, ci sa caute sa isi cumpere undeva unde exista conditii, nu sa se bage in inghesuiala si apoi sa ceara primariei sa demoleze ca sa aiba ei unde sa isi parcheze masinile… cand s-au mutat acolo nu au vazut ca nu au loc de masini? De ce s-au mai mutat acolo?
  Iar cei care deja erau acolo de ce si-au mai cumparat cate o masina pentru fiecare membru major al familiei daca cand se uitau pe fereastra nu vedeau nici un loc unde sa poata parca?

  Vor spatii de parcare sub geam, sa se mute la casa si sa isi faca in curte cate locuri au nevoie.

  Cat despre taxarea locurilor, o prostie, locurile de parcare ar trebui sa ramana publice si folosite dupa principiul cine vine primul ocupa locul. Asa e in democratie, doar in totalitarism locurile sunt rezervate de catre nomenclaturisti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.