De ce naiba n-au spus ? Alo, domnii de la OMV Petrom Buzău ?

Nu dăm vina pe Dorel. E și el om, s-a împiedicat și a dat cu piciorul în butoiul cu mercaptan care s-a dus pe țeavă, la vale, de la Bărbuncești (Tisău) înspre oraș.

Problema mare e că șefii lui Dorel de la OMV Petrom Buzău au tăcut mâlc. Aproape jumătate de oraș intrase în fibrilație, pompieri, poliție, jandarmi, cei de la Distrigaz, etc. Bărbații își dădeau cu părerea, femeile cu copii mici își făceau bocceluța ca să se mute un weekend la rude.

În acest timp, când toată lumea era îngrijorată și bâjbăia prin întunericul situației, cei de la OMV Petrom au băgat capul în pământ ca struții, sperând să nu fie deconspirați. Un telefon dat cui trebuie, ca să nu zicem un comunicat de presă, ar fi oprit tot tămbălăul creat. Dar n-au făcut-o.

Sediul OMV Petrom Buzău

Pentru că instituțional nu pot fi pedepsiți, OMV Petrom fiind acum firmă privată, singura „răzbunare” a buzoienilor rămâne doar urecherea mediatică a celor de la comunicare de la OMV. Buzoienii.ro a cerut un punct de vedere, dar sunt șanse mici să primească un răspuns.

Stația OMV din Simileasca, unde a ajuns gazul plin cu mercaptan venit de la Bărbuncești, Tisău

Vezi mai jos comunicatul oficial al celor de la Distrigaz, în care se spune – oficial – ce s-a întâmplat.

„În urma unei disfuncționalități apărute la stația de reglare-măsurare Simileasca aparținând OMV Petrom Buzău, s-a produs vineri, în jurul orei 17.00, o supraodorizare accidentală a gazului natural livrat în localitatea Buzău. Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să oprească alimentarea cu gaze naturale, fiind afectați circa 160 de clienți casnici, de pe străzile: Centrala, Stadionului, Depozitului, Democrației, Micro XIV, Paltinilor, Prieteniei, Caraiman, Văcărescu Enachiță, Transilvaniei, Creangă Ion, Vlahuță Alexandru, Orizontului, Patriei, Unirii Sud, Constituției, Cimbrului, Insulei, Obor, Unirii Nord și Insulei. Pentru tratatarea solicitărilor primite din partea acestora, echipele Distrigaz Sud Rețele au fost mobilizate imediat și au intervenit în teren pentru rezolvarea tuturor reclamațiilor”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „De ce naiba n-au spus ? Alo, domnii de la OMV Petrom Buzău ?

  • Un articol de doi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.