De ce nu se mută Compania de Apă la Hotel Crâng ?

Transformarea fostului hotel în clădire de birouri e gata.

Cu toate astea, angajații Companiei de Apă nu se pot muta încă în sediul de pe Spiru Haret.

„N-o să vă vină a crede. Deși s-au cheltuit 3 milioane de euro, nu ne putem muta acolo. De ce ? Pentru că pe partea de la stradă birourile au multe geamuri. Se face o căldură insuportabilă, zici că e seră. Trebuie neapărat găsim o soluție de climatizare a clădirii. Alți, bani, altă distracție”, a explicat noul director, Simona Săvulescu.

Deocamdată se caută soluția potrivită.

„Clădirea arată frumos la exterior. Ar fi păcat s-o pavoazăm acum cu aparate de aer condiționat și s-o găurim peste tot. Sunt mai multe variante, dar fiecare cu avantaje și dezavantaje”, a adăugat Simona Săvulescu.

Primarul Toma s-a manifestat vehement împotriva mutării Comp. de Apă la hotel. Însă, Tescaru a putut fi dat afară abia în noiembrie anul trecut, când clădirea era aproape gata.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „De ce nu se mută Compania de Apă la Hotel Crâng ?

  • Bani de la prostime ,nu???Mai o apa meteorica ,mai o crestere de MC ,ce mama ciorii ,s-o duca boierii bine ,nu????

  • Jaluzele si sistemul de AC deja instalat !!!! WTF ……..nu suntem prostoti !!

  • Cladirile noi au sistemul de racire/incalzire in proiect . Nu cred ca in 2019 se mai rezuma la sisteme de climatizare de uz personal la o cladire noua de uz Public , nu este bloc din perioada 75 – 2000 si nici o constructie cu destinatie personala , este o institutie cu un sediu renovat pe 3 mil euro in 2019 iar sistemul de racire / incalzire trebuie sa fie centralizat precum : Mall – rile din Buzau si alte cladiri cu acelasi caracter.

  • Adunatura de prosti

  • Aha, am inteles, tot Tescaru este de vina! De fapt si Ceausescu a fost vinovat vreo 10 ani dupa moartea prin glonț pentru vinderea moca la fier vechi a industriei românesti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.