„De ce s-a dat aceleiași firme și V. Pașii dacă n-au fost în stare pe Mărăcineni ?”

Contre, la tv, între senatorul PNL, Vlad Pufu, și președintele CJ Buzău, Emanoil Neagu.

Vlad Pufu, PNL Buzău: „Eu nu înțeleg de ce Oil Company a primit și contractul pentru Vadu Pașii – Robeasca dacă firma asta și-a dovedit incompetența pe primul segment din DJ 203 K, Mărăcineni – Podu Muncii ? Din 2024, când PNL va prelua conducerea CJ Buză,u firmele astea care își bat joc de buzoieni, ale unor băieți pe care îi interesează doar să facă profit, vor fi rase. Nu vor mai prinde niciun contract la Buzău”.

Declarația lui Pufu, de la Focus Tv, a fost taxată miercuri la Campus TV de Emanoil Neagu:

Emanoil Neagu, CJ Buzău: „Sunt niște aiureli electorale. Nu mă așteptam de la un parlamentar, care ar trebui să fie informat, să spună asemenea prostii. Nu CJ Buzău a dat contractul acelei firme. În urma licitației, CJ Buzău a atribuit lucrarea altei firme. Dar cei de la Oil Company au făcut contestație în justiție, iar Curtea de Apel Ploiești le-a dat contractul. Apoi, cum puteam eu de la CJ Buzău să reziliez contractul, când s-au făcut 90% din lucrări. Ce firmă ar mai fi venit pentru 10% ? E ușor să critici de pe margine, mai ales dacă n-ai făcut nimic, dar nimic în administrație”.

Neagu a răspuns parlamentarilor PNL Buzău și pe subiectul „ajutor pentru frații din Basarabia”.

Pentru detalii, CLICK pe știrea de mai jos:

loading...

4 comentarii la „„De ce s-a dat aceleiași firme și V. Pașii dacă n-au fost în stare pe Mărăcineni ?”

 • Cu toată priceperea ta din administrație , nu ajungi la nivelul de bun-simț al d-lui senator . Faptul că sunt zeci ,poate sute de plângeri la adresa firmei care a (ne) realizat lucrările conform proiectului ( nici calitativ ,nici proiectarea canalelor ) ar fi trebuit să determine Cj să o desființeze cu dovezi în instanță . Supremația pe care o afișezi arată nivelul slab de pregătire , care nu face decât să acopere incompetența.

  Răspunde
 • Votez cu Toma oricând la primărie dar cu neagu la cj, cu spitalul județean cum îl știm cu toții( mai ales tratamentul uman de acolo), cu drumurile județene …..:)))))))))))

  Răspunde
 • Ba, dar caietul de sarcini pentru licitația aia cine l-a scris?

  Dar prevederile contractuale cine le-a semnat? (alea în care sunt stabilite termenul de finalizare, garanția pentru lucrările executate, penalitățile, condițiile de reziliere)

  Drumul Mărăcineni – Sapoca e praf și tovarășul Emanoil ne spune ca e vina curții de apel?!

  Mă, dar prosti ne crede..

  Răspunde
 • până acum doar incompetență ați dovedit, altceva nimic , însă oberv că sunteți buni de gură ( gâlceava pe banii noștri) de muncă NU !
  ,,,,îmi place când vă înghesuiți ( plini de importanță) să tăiați panglicile

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.