De ce s-a închis stadionul de atletism

Nu, nu a pus primăria taxă așa cum colportează unii pentru a ațâța nemulțumirea cetățenilor.

Dimpotrivă, buzoienii sunt invitați mâine la stadionul de atletism pentru a viziona o competiție eminamente românească: campionatele naționale școlare de oină.

E drept că și organizatorii ar fi făcut bine să treacă în afiș ce urmează a se întâmpla acolo

„Au venit deja din această seară la Buzău șapte echipe din toată țara. De la Cluj, Arad, Neamț, Sălaj etc. Sunt elevi de liceu, participă și de la noi de la Buzău echipa Liceului Economic din Rm. Sărat.

Am aranjat azi terenul, s-au făcut marcajele, s-au pus stegulețele, de asta am închis terenul. Ne cerem scuze buzoienilor, sper să înțeleagă, mai ales că e vorba de sportul nostru național”, a informat Marian Boldișteanu, inspectorul școlar pe linie de sport.

Meciurile vor începe dimineață la ora 09.00 atât sâmbătă, cât și duminică.

Urmează a doua licitație

În privința stadionului de atletism ultima informație e că Primăria Buzău va lansa o a doua licitație pentru modernizarea stadionului (pistă sintetică, tribună, vestiare, parcare etc.) astfel încât acesta să poată orhganiza competiții naționale și chiar internaționale. La prima licitație (banii sunt alocați, există și proiect) nu s-a prezentat niciun constructor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.