De ce s-a întâmplat asta

O femeie s-a prăpădit aseară într-una din ambulanțele care stau cu orele/zilele în curtea Spitalului Județean Buzău.

De ce s-a întâmplat asta ? Pentru că femeia se simțea rău, era suspectă Covid, dar în spital (și la ATI) nu mai e loc!

15 ambulanțe stăteau aseară cu pacienți în curtea spitalului. 11 continuau (să stea) și de dimineață. Salvările s-au transformat în rezerve de spital. Sunt folosite mai puțin în aceste zile la transportul pacienților

Cum se moare pe patul de spital (în salon ori în ATI) sau acasă așa se moare acum și în salvări.

Notă. O altă salvare e blocată/nemișcată de trei zile cu o pacientă!

O altă situație ciudată e apariția în curtea spitalului din Buzău de mașini private cu pacienți în ele.

Acești pacienți speciali se simt rău, sunt suspecți Covid, și preferă să stea în curtea spitalului în mașinile lor pentru a beneficia de tratament, asistență medicală și investigații.

Cel puțin zece astfel de mașini erau parcate în această dimineață în curtea spitalului din Buzău.

În fiecare din aceste mașini sunt buzoieni care primesc tratament și așteaptă fie îmbunătățirea stării medicale, fie eliberarea unui loc în spital

Citește și:

loading...

7 comentarii la „De ce s-a întâmplat asta

 • Allooo, Pixel si Bukkkaakakee, cum stati cu teoria conspiratiei si libertatea individului modern ?? Dar cu genetica ?? Dar cu imunitatea naturala si aceasta raceala banala de la care nu se moare mai mult decat inainte ??
  Haideti la interval, sa va auzim !

 • aia nus pacient speciali…..
  sunt disperati….
  credema.

 • aia nus pacient speciali…..
  sunt disperati….
  crede -ma.

 • Vecinul lucreaza pe Ambulanta.
  Deseori e parcata Ambulanta in fata casei lui, asa de ocupati sunt.
  Pe aceeasi strada sunt si angajati la politia locala si la politia nationala, si deseori vezi masinile institutiei parcate in fata, deseori folosite sa care diverse in scop personal.

  Mai cunosc pe cineva care sta pe langa un angajat de la Ambulanta si aceeasi situatie si pe la el. Pot sa va spun si strada e vorba de Agriculturii. Si aceasta cunostinta imi spune ca l-a surprins des circuland pe Bd 1Decembrie si Bd Republicii cu semnalele acustice si luminoase doar ca sa ajunga mai repede sa o parcheze in fata casei.
  De bataie de joc si furt din bani publici ai acestor angajati din aceste sisteme, deaceea mor oamenii, nu din alte cauze.

 • Mă mir că nu sunt locuri în spitale, că doar s-au construit o mulțime de spitale de la Lovi-luție încoace …

  pesede a făcut nu-știu-câte, penele a făcut nu-știu-câte, celelalte „partide” la fel… dar doar din gură, că fraieri sunt destui care să pună botul, în loc să pună parul pe întreaga „clasă politică”, această infecție de borfași.

 • Leo, te simt…

 • Hai i auzi ? Si chiar daca … nu e vina noastra Romanilor, nu suntem noi cei care trebuie, sunt obligati sa decida sa se vaccineze sau sa suporte restrictii si toate cele, nu. Nu suntem noi cei care trebuie sa fie pedepsiti pentru asta, ci politicienii nostri care is baga milioane in buzunar si nu investesc suficient in spitale, in doctori si in personal. Ei sunt cei care trebuie pedepsiti, trezirea oameni buni, nu acceptati vaccinare obligatorie, vaccineaza te doar daca vrei si esti sigur. Daca te vaccinezi doar ca sa poti sa lucrezi, sa intrii in mall sau sa mergi in alta tara, sa stii ca esti sluga politicienilor. Practic accepti faptul ca ti s a incalcat un drept fundamental. E dreptul tau ca cetațean european sa calatoresti in toate tarile uniunii europene. E o discriminare categorica sa intrii nu poti sa lucrezi undeva doar pentru ca nu esti vaccinat sau nu ai Green Pass. E o discriminare categorica sa intrii in mall pe baza criteriului daca esti sau nu vaccinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.