De ce s-a supărat primarul pe Telekom

„Am dat dispoziție să fie amendată. Firma Telekom va primi amendă de la Primăria Buzău în fiecare zi până se va conforma”.

Anunțul a fost făcut de primarul Toma la o emisiune tv în urma unei noi plângeri a unui buzoian referitoare la zgomotul produs de un capac de pe stradă.

„Pe străzi nu sunt doar capace ale Companiei de Apă. Mai sunt și de la Telekom, care a preluat vechea rețea de telefonie fixă. Au canalizații pe sub străzi, guri de vizitare și capace. Unele capace fac zgomot la trecerea mașinilor, e foarte deranjant pentru cei care locuiesc în preajmă, mai ales noaptea. Reclamațiile vin la noi la Primărie, i-am rugat să remedieze, dar nimic. Nu avem comunicare cu ei, vom recurge la amenzi”, a anunțat primarul.

Compania de Apă, mai bine

De-a lungul anilor, un inconvenient pentru șoferii din Buzău l-a constituit faptul că placa de beton din dreptul gurilor de vizitare era mai sus ori mai jos decât nivelul carosabilului.

În ultima vreme, firma de apă a început să remedieze această problemă.

Gură de vizitare refăcută recent – str. Ion Băieșu

Citește și:

loading...

11 comentarii la „De ce s-a supărat primarul pe Telekom

 • Acel capac de la Mialex este chiar unul prost facut, se aude tare si in masina. Nu se poate face ceva cu gaurile de canal puse pe domeniu public, cat sa nu se mai sparga strazile pentru intretinerea gurilor?

 • Primăria ar trebui să amendeze și OPC Buzău. Este în piață un escroc care cică vinde caise de Medgidia.Anul trecut cei de la politia din piață au refuzat să mă sprijine la un alt diferend cu același escroc. Anul acesta nu mai apelez la adm pieței sau politie.OPC stă degeaba pe banii noștri.

 • Scuze domnule Tereaca, dar trebuie să revin cu intrebarea : unde găsim declarația de avere a primarului Toma? Mulțumesc!

 • Offf reportere offf… In urmă cu… 5-6 ani, atacai non stop compania de apă si a sa conducere pt “N” fapte! Acum, sporadic mai pomenești de transa! Cine o fi de vină, cine o fi greșit!??? De companie, nu MAI ZICI NIMIC(SALARIU NESIMȚIT, APA SCUMPĂ, MURDARĂ, RUGINITA ETC ETC…
  CE VREMURI ERAU ODATĂ…
  CE NE MAI SPUI DE PREȚUL APEI CEL MAI SCUMP LA BUZĂU??? Cu respect Nelu Vasilache

 • Păi apa nu mai e murdară. Nici măcar de sărbători. Și nici nu mai avem cea mai scumpă apă din țară. Iar acum doamna care e la conducerea instituției îmi răspunde la telefon și la orice întrebare. Și în plus față de nesimțitul, bâlbâitul și anacolutul de Tescaru vorbește fluent, inteligibil, poți purta un dialog.

 • Mai domnule Tereaca referitor la compania de apa toata lumea stia ca sticla aia murdara de apa cu care-l tot ameninta pe Tescaru o tinea de un an de zile in birou Dom.Primar , ai putea sa enumeri dumneata cea facut actualul manager de nu mai e apa murdara ??? Ai grija ce raspunzi ca eu lucrez acolo si nu ma poti minti .Referitor la pretul apei ,NU A FOST NICIODATA CEA MAI SCUMPA DIN TARA,ERAU ALTE COMPANII INAINTEA NOASTRA . Sper sa nu-mi stergi comentariul (pentru ca asa faci cand nu-ti cinvine) O zi buna.

 • Cine vorbeste fluent Dom.Tereaca Savuleasca ??? Vino frate la Compania de Apa sa vezi TEROAREA instituita aici , AU PLECAT 75 % din personal , nu se mai angajeaza nimeni la noi pentru ca s-a dus vestea , vin aici numai NECANIMENI adusi de Directoare care si aia pleca la scurt timp ,DAR LUMEA NU STIE ADEVARUL PENTRU CA MNEATA SPUI MULTE MINCIUNI , HAI LASA COMENTARIUL DACA ESTI CORECT ,O ZI BUNA.

 • Ba da, a fost cel mai mare pret al apei. Iar acum nu mai curge apă murdară pentru că în toate centralele de cartier s-au montat filtre.

 • Pentru unii a respecta rigoarea necesară unui loc de muncă înseamnă teroare. Și e normal să nu le convină și să plece dacă ei erau nepregătiți pentru posturile respective și în plus erau obișnuiți să vină la serviciu ca să taie frunză la câini ori să stea la cafele/bârfă. Se știe că la Comp de Apă s-au angajat în perioada Tescaru tot felul de piloși (rude ale celor din politică și administrație, rude ale celor deja angajați, etc.).

 • Atunci Domnule Tereaca , ai putea sa-mi spui de ce chiar oamenii lor au plecat din companie ??? tot pilosi angajati ??? Au mai ramas doua persoane respectiv cei ce au predat renumitul KAIZEN (Dupa ce au predat Kaizen ia angajat doamna de destepti ce sunt ) Unul ,fost profesor din Galati este la Tehnic si habar nu are pe ce lume traieste , si o doamna care nu prea stie nici ea cu ce se ocupa ,ups ,,,,,,,stiu ,,,,,,,,urmareste angajatii pe camere sa nu se dezlipeasca de pe scaune.
  Domnule Tereaca ori te faci ca nu stii adevarul sau chiar nu stii. Aceiasi TEROARE este si in Primarie , dar nu inteleg de ce le e frica oamenilor sa vorbeasca .Nu dureaza mult si o sa iasa la suprafata toate faradelegile administratiei actuale , PENTRU CA SUNT INSTITUTII DE STAT NU ROMET,METALURGICA. Seara buna ..OHOOOOO ERA SA UIT ,apropo de pilosii lui tescaru de care vorbeai ,este la companie un flacaias pe nume DRAGU Valentin – Marian !!!!!!! spune la Dumneata ceva numele asta ????????? Daaaaa e consilier local care datorita priceperii in proiectare cum spunea Domnul Primar , a fost adusa o persoana privata sa-i faca lucrarile . Si stii de ce ??????????? PENTRU CA HABAR NU ARE SI ESTE ACOLO DOAR CA E PILOS ,PARDON ,,,,,,,,,,,CONSILIER ,sper sa-mi lasi comentariul ,Seara buna

 • Asa trebuie, tinuti in teroare toti care lucreaza la stat sau regii autonome, nu mai suntem pe vremea lu’ Ceausescu sa taie (aproape) toata lumea frunza la caini.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.