De ce s-au auzit azi sirenele la Spitalul Județean și în cartierul Micro XIV

Un polițist local de 48 de ani s-a prăpădit azi la Terapie Intensivă, decesul fiind pus pe seama coronavirus.

În semn de omagiu, colegii săi au ținut un moment de reculegere, iar apoi au dat drumul la sirene în fața Spitalului Județean și apoi în fața blocului acestuia din Micro XIV – vezi VIDEO mai jos.

„S-a prăpădit la doar 48 de ani din cauza noului virus colegul nostru, Cătălin Simion. Era sănătos, nu știm să fi suferit de ceva. Lucra la ordine Publică, făcea și verificări la domiciliu ale celor aflați în izolare. Cel mai probabil s-a infestat în timpul serviciului. Dumnezeu să-l odihnească”, au precizat colegii.

Polițistul local a decedat la Terapie Intensivă, unde se afla de mai multe zile în stare gravă. Inițial, după ce a fost confirmat cu test pozitiv a mers acasă în izolare, iar apoi – când au apărut simptomele a fost internat la Gârlași. Din păcate, starea lui s-a deteriorat rapid. Nu avea copii, soția este cadru medical la Spitalul Județean.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „De ce s-au auzit azi sirenele la Spitalul Județean și în cartierul Micro XIV

 • Cata nesimtire.
  Cine o fi fost desteptul ala caruia i-a dat prin cap sa dea semnalul la sediul Politiei Locale ca sa incalce politistii locali legea si sa omagieze un cadavru prin deranjarea linistii si ordinii publice?
  Au incalcat exact legea aia pe care o invoca in mod abuziv ei cand vor sa sanctioneze oameni nevinovati doar pentru a mai incasa niste prime si sporuri extra.
  Daca vad niste adolescenti vorbind in fata unui bloc sau magazin fara sa deranjeze pe nimeni, imediat sar din masina sa faca impresie si sa isi faca planul de amenzi, invocand in mod abuziv „deranjarea linistii si ordinii publice”… iar acum politistii locali vin si dau drumul la statii sa rasune doua cartiere de scandalul lor de prost gust si tocand si nervii unor bolnavi din spital care au nevoie de liniste nu scandal de prost gust.
  Poate se sesizeaza Politia Romana sa le aplice polistitilor locali niste amenzi conform cu legea, si niste dosare penale pentru abuz in functie, ca masinile si statiile si girofarurile de pe masini sunt dotarile institutiei pentru a fi folosite legal in scopul muncii, nu ilegal fara in scop de distractie personala si folosite ca boxe pentru a deranja linistea si ordinea publica cu nesimtire.
  Bine macar ca n-au bagat pe statie niste manele de jale… ca poate atunci sarea cadavrul din frigiderul de la morga.
  Daca si cadavrul respecta legea cum respecta legea colegii lui… bine ca s-a dus.

 • Bai nene nu ai pic de bun simț cata nesimțire poți să ai?dacă murea cineva apropiat ție la fel gândeai? Doamne ferește de specimene ca tine in lumea asta. O gândire de nota 0.cautate ca ai probleme prietene!

 • Bai Tereaca cum poți lăsa un asemenea msj . Rușine pt ‘Fărădelege ‘, cum poți comm asa ceva.

 • Postarea libera pe acest tip de forum , ca si pe binecunoscutele medii de socializare , da posibilitatea unora sa-si arate tot ce are mai josnic un individ , care nu poate fi numit fiinta umana : lipsa totala de empatie si ura viscerala fata de semenii sai aflati in suferinta.Stai si te minunezi cum acest specimen , exponent al egocentrismului dus la extrem , poate vedea in nedoritul eveniment prezentat aici doar un „scandal de prost gust” al unor oameni care ” in scop de distractie personala” nu fac decat „sa omagieze un cadavru”.
  Nu cred ca altcineva decat el insusi putea sa defineasca mai bine chintesenta a ceea ce numim „un jeg uman”, dar de care epitetul „uman” nu se poate lipi cu nici un adeziv , rămâne doar un „jeg”.

 • Frumos gest, chiar cu riscul,, comiterii” unei infranctiuni cum comentează Fărădelege, au dat dovada de solidaritate și omenie, ceea ce rar mai întâlnești în aceasta lume care e plina de ură și fugă după bani. Am uitat sa ne iubim, sa ne ajutăm la bine și la greu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Și tuturor familiilor greu încercate de pierderea celor dragi, sa aibă puterea de a trece peste aceste momente.

 • Cât de rău să fii ca sa te bucure decesul unui om?

 • Asta e țigăneală. Fărădelege are dreptate in mare parte mai corecților politic.
  Bravura pe spatele unui decedat. Marketing marca „poliția” locală.
  Merita amendați și deschise dosare penale pt abuz în serviciu.
  Nu știu câți dintre civili pot face asta când cineva le moare. Ăștia și.au luat drepturi.
  Dzeu sa.l ierte pe raposat … totuși.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.