De ce s-au supărat + Răspunsul Primăriei Buzău

Sunet de claxoane azi dimineață pe străzile principale din Buzău.

Câteva zeci de taximetriști s-au strâns în coloană și au protestat față de ultimele modificări ale listei cu locurile de taxi din oraș.

Viceprimar Ionuț Apostu: „Îmi pare rău, dar ce vor ei, păstrarea locurilor de pe Bd. Unirii, îndeosebi cele de lângă McDonalds, nu e posibilă. Acolo urmează să se mute în curând Starea Civilă, acele locuri sunt necesare celor care au treabă acolo. Le-am oferit taximetriștilor alte locuri în schimb, inclusiv în vecinătatea pieței, pe str. Tunel și Independenței. Să fim serioși, taximetriștii din Buzău au 171 de locuri rezervate în oraș, nu știu dacă în alte orașe mai primesc atenția asta”.

Protestul spontan de azi s-a datorat îndepărtării taximetriștilor din vecinătatea Mc Donalds

Taximetriștii s-au oprit și pe Bd. Bălcescu pentru a-i prezenta nemulțumirile prefectului, dar în această speță Prefectura nu are nicio competență.

Cinci locuri noi de parcare taxi pe str Tunel
Pe str Carol Davila (bariera Ploiesti)
Pe str. Înfrățirii (învecinată cu Transilvaniei, lângă Școala Simileasca)
Pe str. Dionisie Romano (lângă Zidul Episcopiei)

Citește și:

loading...

6 comentarii la „De ce s-au supărat + Răspunsul Primăriei Buzău

 • Oameni rămași în urmă. Mergeti ba la apel telefonic si gata, nu mai ocupati strazile cu rablele voastre. Sper sa fie desfiintate si locurile vis-a-vis de bazar, unde blocheaza o banda intreaga pentru mii de masini zilnic, doar ca 2-3 cocalari sa aiba unde sparge seminte, este strigator la cer sa blochezi un bulevard pentru mii de masini pentru asa ceva. Acolo se produc zeci de sicanari zilnic pentru ca banda dispare din senin pentru a le face loc cocalarilor.

  Răspunde
  • Cititi legea unde se face o statie taxi,trebuie sa intelegeti ca veniturile unor familii sunt afectate din cauza unor decizii eronate.Mutati primaria pe camp daca tot nu conteaza,iar angajatii sa vina fara masini sau transport in comun.

   Răspunde
 • Forte frumos toate taxiurile sa fie controlate starea lor tehnica care este făcută pe bani și în realitat multe sunt epave , sa fie ridicate licențele și autorizația la cele găsite în neregula , igiena itp făcut pe bani , defecțiuni caroserie nu mai zic ca unele taxiuri sunt pline de jeg , șoferi care put a nespălare , haine dezordonate și pline de jeg pe ei . Buzau poate sa respire și fără ei sa abia o singura stație centrala de taxiu exact ca pe timpul lui Ceaușescu unde era pe Păci acum ei vor jumate din străzile Buzăului ca sunt ei mari smecheri și trebuie sa le dea ce vor ei , politia trebuia săi amendeze pe toți cap coada și permisele luate pentru blocarea circulație

  Răspunde
 • A suparat taximetristii din Simileasca cu desf statiei de la mec.
  Dar cu asazisii „transportatori” nelicentiati si ne fiscalizati de pa strada Tunel cand ai ia cineva la intrebari???
  Inca mai merge evaziunea acolo.

  Răspunde
 • Desființați stația de taxi de pe prima bandă a străzii Obor!!!

  Răspunde
  • Subscriu, este un haos total acolo, pentru 2 taxiuri care zac, se face mereu blocaj, apar sicanari, poluare, ca toti accelereaza sperand sa le intre in fata celor de pe banda a 2-a inainte de a da de rablele taxi.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.