De ce să facem autostrăzi, când avem drumuri forestiere? (P)

Soluție halucinantă oferită de ministrul transporturilor, Lucian Bote la problema aglomerației de pe Valea Prahovei.

În loc să continue procedurile demarate de fostul guvern pentru autostrada Comarnic – Brașov, ministrul transporturilor le propune șoferilor o variantă alternativă: folosirea unui drum forestier din zona Azuga.

După ce părea că lucrurile se mișcă în privința construcției autostrăzii, care ar fi urmat să-i scutească pe șoferi de interminabilele cozi de pe Valea Prahovei, ministrul a anunțat că va relua procedurile necesare construcției drumului de mare viteză. Lucian Bote a declarat că din punctul său de vedere autostrada ar trebui să se realizeze cu bani de la Guvern și nu printr-un parteneriat public privat, însă o decizie finală va fi luată în cabinet. Așa că, până când guvernanții se vor decide cu ce bani și când vor demara noile proceduri pentru construcția autostrăzii Comarnic-Brașov, șoferii sunt trimiși, la propriu, în pădure.

Soluția de-a dreptul puerilă, se pare că ar avea și un impediment legal, având în vedere faptul că în România legislația interzice transformarea unui drum forestier într-unul public. Așa că turiști au de ales, fie își echipează mașinile de off-road, fie se întorc la un mijloc de transport mai ecologic, căruța.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „De ce să facem autostrăzi, când avem drumuri forestiere? (P)

  • Cand nu ai ce sa scrii…scrii numai prostii. Ministrul a spus ca autostrada trebuie sa se faca cu fonduri europene, nu cu bani de la guvern, cum minti tu. Si foarte bine ca a oprit capusarea de bani in parteneriat public-privat. Lasa-ne cu vrajeala ca ce a facut PSD-ul, nu a facut nici macar 1 km de autostrada. Nu incerca sa spui ca guvernul Orban e vinovat ca nu este autostrada gata, ci cei pe care ii tot lauzi tu aici sunt vinovati. Si care au condus Romania aproape 25 ani

  • Raspuns pt. Anonim. Articolul este marcat cu (P). Adică este un material publicitar al PSD, nu este scris de buzoienii.ro

  • Mai Tereaca, orice ziarist cred ca a auzit de deontologie profesionala. Se pare ca tu nu prea ai auzit. Pai, daca te plateste unu sa publici orice minciuna, prostie sau bazaconie,tu trebuie sa o faci pentru bani? De exemplu: stiai ca PSD-ul pregatise un plan sa arunce in aer Centrala nucleara de la CERNAVODA, doar pentru a creea haos si instabilitate in tara si sa se poata mentine la putere decretand stare de asediu si legea martiala ? CAT AR COSTA SA PUBLICI O ASTFEL DE NAZBATIE? Ai grijă, dar o sa te faci de ras daca vei continua sa mai publici tot felul de nazbatii ca asta cu autostrada prin padure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.