De ce se face coadă în fața Primăriei

Municipalitatea a fost beștelită în ultimele luni din pricina cozii formate în fața Primăriei – la taxe și impozite.

„Bătaie de joc la adresa contribuabililor, să fie ținuți afară în frig și ploaie, uneori!”, au strigat cei mai supărați.

Dar nimeni nu a spus de ce oamenii nu mai sunt primiți înăuntru pentru a-și plăti impozitele și sunt ținuți afară. Abia azi primarul Toma a dat o explicație.

Toma: „Autoritățile sanitare au impus Primăriei Buzău ca pe durata pandemiei în interiorul incintei de la taxe și impozite să fie permis accesul a maximum CINCI persoane”

Așadar, nici Toma, nici vreun alt zbir de prin Primăria Buzău, ca să le facă rău oamenilor, i-au trimis afară. Dimpotrivă, ideea a fost de a le face un bine – pentru a reduce riscul infectării.

Astfel de cozi s-au format la taxe și impozite (și nu numai) peste tot în țară.

Coadă la Cluj-Napoca, orașul oferit Buzăului drept exemplu

Pentru a reduce coada șefii din Primăria Buzău au luat mai multe măsuri. Cetățenii au posibilitatea de a se programa telefonic (0238-717664, 0238-717658, 0238-717682), iar pentru persoanele fizice și „serviciul înmatriculări mașini” s-au înființat intrări separate.

Cetățenii au fost informați că au posibilitatea de a plăti și on-line, dar și la Galleria Mall și oficiile poștale din municipiu.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „De ce se face coadă în fața Primăriei

  • Am platit online, pe giseul.ro, in fix 30 sec. Cred ca multi de la coada nu stau pentru plata impozitelor. AI nevoie de fiscal, mai schimbi un rol, mai vinzi o masina…

  • Mergeti mai oameni buni si platiti-va impozitele la oficiile postale,unde treaba se rezolva in cateva minute!Publicati lista cu oficiile postale unde se pot plati aceste impozite.Aceeasi situatie este si la plata facturilor de energie electrica.

  • E din cauza Kaizenului
    Cum e posibil sa te programezi sa iei un fiscal peste 3 saptamani.
    In alte orase mari se da in aceeasi zi…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.