De ce se face frumos pe Bd. Bălcescu. „Se va ține la Buzău”

De câteva zile se lucrează intens pe Bd. N. Bălcescu, cu preponderanță în fața Consiliului Județean Buzău.

S-a asfaltat strada, se primenesc spațiile verzi, se schimbă felinarele și mobilierul urban, se face curățenie.

„E un eveniment important care se va ține aici la noi la Buzău”, i-au spus muncitorii reporterului buzoienii.ro în urmă cu câteva zile.

Misterul a fost lămurit de șeful CJ Buzău:

„Da, la sfârșitul acestei luni vom găzdui la Buzău o întrunire la care vor veni miniștrii de afaceri din toate țările membre UE. De asemenea vor fi reprezentanți ai Comisiei Europene și ai Secretariatului general al Consiliului European. E o onoare pentru noi să găzduim acest eveniment și un bun prilej de a promova România și județul Buzău”, a spus ieri Emanoil Neagu.

În total la Buzău ar urma să vină pe 30 mai 85 de persoane. Acestea vor fi preluate de la aeroport și conduse la Buzău cu autocarele. La Buzău vor fi cazate și vor lua masa festivă în sera de 30 mai. Întrunirile se vor desfășura în Sala Mare a CJ Buzău, iar într-o pauză se va face un tur al orașului.

Evenimentul este organizat în cooperare de CJ Buzău și Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat și poartă denumirea „Reuniune Informală a Grupului Working Party Trade Questions”. Se vor dezbate în principal chestiuni comerciale.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „De ce se face frumos pe Bd. Bălcescu. „Se va ține la Buzău”

  • Ascundem gunoiul sub pres. La fel se facea si pe vremea lui Ceausescu inainte sa treaca tovarasul…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.