De ce se întârzie punerea în funcțiune a cazanului din Dorobanți

De la două-trei zile, s-a ajuns la o săptămână. Timp în care abonații RAM riscă să rămână fără apă caldă. Asta dacă Ecogen va duce la îndeplinire amenințarea că sâmbătă va opri trimiterea de apă caldă înspre oraș.

Prelungirea cu o săptămână a datei de la care cazanul RAM din Dorobanți va fi pus în funcțiune se datorează nefinalizării instalației de gaze.

„A existat o variantă a alimentării cazanului cu gaz din altă sursă. Din păcate această soluție a picat. De-asta e nevoie acum să tragem până la cazan o țeavă pe o lungime de 300 de metri. E de muncă, se sapă la cazma, se pune țeava și apoi se sudează. Și nu e de joacă, cu gazele nu se glumește”, a explicat azi primarul C-tin Toma.

Muncitorii de la RAM termină la timp cu conducta de apă, de la cazan și până la magistrală. Problema e cu țeava de gaze.

Edilul șef și-a cerut scuze, de pe acum, buzoienilor care vor fi afectați.

„Nu e vina mea și nici a RAM. Noi suntem cu plățile la zi către Ecogen. Dar, ne cerem oricum scuze buzoienilor dacă vor rămâne fără apă caldă. Eu încă sper că nu se va întâmpla așa și că acționarii de la Ecogen se vor gândi la familiile de buzoieni care depind încă de ei. Luăm în calcul să-i dăm în judecată în caz că vor proceda așa”, a adăugat Toma.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „De ce se întârzie punerea în funcțiune a cazanului din Dorobanți

 • Sa înțeleg ca va fi mult mai ieftin decât cu Ecogen?

 • Tovarsul tomita vorbeste ca sa demonstreze ca are activitate.O firma privata isi inceteaza activitatea cand nu mai are profit.Nici o firma nu poate pierde un proces daca isi inceteaza activitatea in lipsa de profit

 • Dat Ecogenul în judecata. Cerut despăgubire CET ul pt primărie. Se găsește o utilitate. Pt scoli, licee, sere cu produse proaspete la iarna, îl duce mintea pe Tom ca e din mediul privat. Oricum CETUL a fost luat golaneste de boşconovici și dat altora. Așa ca trebuie luat.

 • Va face față dpdv hidraulic si al necesarului de căldură în perioadele geroase si la consumatorul cel mai depărtat?Dar debitul de gaz va fi suficient?
  RAM si Primaria nu vor plati daune abonatilor cu contract dar fara caldura? Sau va fi nevoita Primaria să cumpere inca o data CET-ul?

 • …..se sapa la cazma….
  În ce secol suntem dle primar ?
  Punem avioane in giratorii dar nu găsim soluții tehnice de secolul 21…
  Văi de capul nostru de ingineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.