„De cinci zile nu s-a dat jos din copac. E rănită și abia mai are glas”. Iată cum s-a terminat povestea


O iubitoare de animale din Buzău a zis că e cazul să acționeze după ce pisica pe care o îngrijea a ajuns la a cincea zi în care nu a mai coborât din copacul în care s-a suit.

Scena se petrecea într-un pom situat între grădina din spatele spitalului Brătianu de pe Bd. Bălcescu și centrul Dumbrava Minunată de pe Col. Buzoianu.

Femeia s-a adresat pompierilor și – în prima instanță – a considerat că a fost refuzată.

„Am o întrebare la dvs. Pompierii ar trebui sau nu să intervină în cazul în care o pisică stă cocoțată de cinci zile într un pom ? Ni s-a răspuns că este în mediul ei natural… Așa o fi, dar ce să facem dacă nu se mai dă jos ? E rănită, nemâncată, nebăută, abia mai are glas. E în curtea spitalului Brătianu… Cei de aici au făcut tot posibilul, dar n-au reușit  că e într-un copac înalt”.

Răstimp însă pompierii au ajuns la fața locului, dovadă că au luat totuși sesizarea în serios.

Mai mult chiar, întrucât autospeciala ISU cu scară mobilă era prea mare și nu încăpea în curtea strâmtă a Centrului Dumbrava Minunată, s-a închiriat o mașină mai mică de la Electrica.

Un lucrător de la Electrica a manevrat nacela, iar un pompier a agățat pisica folosind un laț (vezi VIDEO mai jos).

După ce a fost coborâtă, pisica buclucașă a fost închisă într-o cutie și dusă de iubitoarea de animale la veterinar.

Citește și articolul: De toate pentru toți! Iată lista completă a artiștilor care urcă pe scenă. Vine și Smiley. CLICK AICI


Citește și articolul: Exclusiv! Iată când se va circula din nou pe podul de la Mărăcineni! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„De cinci zile nu s-a dat jos din copac. E rănită și abia mai are glas”. Iată cum s-a terminat povestea

 • Asta e articol comandat de PR-ul ISU. Au luat si ei moda de la americani… mari eroi, ce sa zic.
  Cand e vorba de un incident grav nu mai sunt eroi ci calai, inca nu am uitat de genocidul de la Mihailesti, unde din incompetenta lor au distrus o gramada de suflete.

  Răspunde
 • Ma intreb oare de unde stia ca nu s-a miscat de zile intregi de acolo. A stat 24/24 sa supravegheze?
  Am si eu o pisica care deseori se urca in copac si sta acolo, presupun ca ii place ei sa stea la inaltime. Probabil daca as iesi zilnic cand isi face ea siesta la amiaza si nu as sti ca acolo ii place ei as zice ca sta saraca de zile intregi in acelasi loc, dar ea nu sta decat cat vrea ea, apoi coboara.

  Răspunde
 • RESPECT POMPIERILOR BUZOIENI!!! Si intervin si in situatii grave, daca va referiti la bipezi. Este normal sa stie de cate zile nu a coborat, fiindca o hraneste zilnic si pisicuta vine cand o strigi.

  Răspunde
 • am 5 pisici si multi copaci in gradina dar nu chem pompierii cand o pisica alintata nu vrea sa coboare si miorlaie in draci.Pur si simplu pun furtunul pe ea si coboara instant chiar si dupa 2 zile.

  Răspunde
 • Păreri pro si contra. Că de ce a dat pisica jos, că face publicitate , cârcoteală cât casa. Zic si eu, ca e gratis: bine că au dat-o jos, asta înseamnă că serviciul acesta chiar funcționează. Si e mare lucru. Sa poata sa se mişte in timp real, sa se adapteze la condiții si sa rezolve. Data viitoare, Doamne fereste, e vreun copil agățat cine stie unde.
  Si faptul ca isi fac reclamă e chiar de lăudat, decât reclamă la detergenti si supozitoare e mai bine sa auzi de astfel de servicii. Hai, puțină relaxare!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.