De de nu se ridică rablele de pe străzi și din parcări ? Iată răspunsul viceprimarului Ionuț Apostu

Am primit mai multe sesizări de la cititorii buzoienii.ro pentru a face demersuri pe lângă municipalitate pentru a se relua programul de ridicare a rablelor de pe străzi și parcări.

Într-un oraș sufocat de numărul mare de mașini, în condițiile unor locuri de parcare insuficiente, prezența unor astfel de vechituri nefolosite deranjează.

Subsemnatul a fotografiat astăzi această Dacie Papuc care adastă de câțiva ani pe Bd. Spiru Haret, fără a fi mișcată din loc. Iar astfel de fotografii pot fi făcute cu sutele în municipiu.

Viceprimarul Ionuț Apostu a precizat astăzi pentru buzoienii.ro.

„Cred că știți, legea care permitea ridicarea mașinilor de pe domeniul public a fost suspendată. A fost reactivată abia de la începutul acestui an. Problema se va rezolva în municipiul Buzău în lunile următoare. Avem în dezbatere publică proiectul privitor la ridicarea mașinilor care parchează ilegal în municipiul Buzău. Un paragraf se referă și la rablele uitate cu anii pe domeniul public. Deci, când proiectul de hotărâre va fi aprobat, rablele vor fi ridicate”.

Cel mai probabil, proiectul respectiv va fi supus votului consilierilor în ședința de la finalul lunii aprilie. Serviciul de ridicare a mașinilor de pe domeniul public va fi atribuit de Primăria Buzău societății de transport public, Trans-Bus.  

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „De de nu se ridică rablele de pe străzi și din parcări ? Iată răspunsul viceprimarului Ionuț Apostu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.