De două ori în aceeași zi

2019 e un an nefast pentru șoferul Adrian Mocanu.

După ce în februarie a lovit o femeie pe trecerea de pietoni de pe Bd. Unirii, ieri deputatul buzoian a reușit „isprava” de a rămâne fără permis de două ori în aceeași zi.

După amiază a fost oprit, conform cotidianului Opinia, la Spătaru întrucât aparatul radar l-a depistat circulând cu peste 100 de km/h în localitate.

Surpriza mare pentru polițiști a fost că la verificarea bazei de date au descoperit că parlamentarul buzoian fusese sancționat pentru aceeași infracțiune puțin mai devreme în jud. Ilfov.

Nu știm dacă sancțiunea de 90 de zile fără permis se va dubla ținând cont că a comis-o în două rânduri sau va fi tratată drept una singură pentru că s-a întâmplat în aceeași zi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „De două ori în aceeași zi

 • Se grabea săracul sa plateasca facturili, si venisera aia cu debransarea. Graba mare mon’cher dar oare si-a platit toate darile la la stat.

 • Si mr. Bagiu se plemba azi cu gipanu intr-o mare scarba prin oras, ca si un om imaculat. Imi este greata. Cu un glont in cap, de la maxim 1 m, cred ca mi-as reveni :)))

 • Bagiu a stat la camera cu TV si mancarica 2 ani si a ramas cu cateva milioane de euro- a fost ca o vacanta platita de stat…

 • Daca ar sapa cineva sa vada relatia financiara dintre Bagiu si Marius Silaghi , cumnat prin alianta ( candva candidat independent la Primaria Buzau ) – s-ar gasi milioanele 🙂

 • In sfarsit ai o tema de de casa madam pref. ca in rest canci
  Ia sa vedem ce muschi ai

 • Soferul din organigrama parlamentului primit e detasat la amanta, asa ca e nevoit sa isi conduca singur limuzina… macar combustibilul e decontat din bani publici la ambele limuzine.

 • Deci
  Domnule reporter
  La relatiile lu matale( si prin prisma faptului ca ai fost lasat fara permis acum ceva timp)chiar nu stii sau nu te ai documentat cum stau lucrurile?
  Ma mir
  Ca la cat de rau il ai la suflet pe mocanu…speram la mai multa investigatie nu doar copy paste

 • Si Doamna Savulescu Simona a ramas fara permis pentru 90 de zile , 105 km in Botosani

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.