De interes pt. cei din zona Crâng, Caraiman, Averescu, Tr. Vuia, Sp. Haret, Bălcescu, Unirii Sud

Două zile au mai rămas până la punerea în funcțiune a unei noi centrale termice independente din mun. Buzău.

E vorba de cea din spatele Muzeului Județean – CT 7, unde se efectuează ultimele probe.

„Sperăm ca de marți CT 7 să fie complet funcțional. Va deservi – cu căldură și apă caldă – blocurile, unitățile de învățământ și instituțiile din zona Crâng, Caraiman, Averescu, Tr. Vuia, Sp. Haret și Bd. Bălcescu”, a anunțat Aurel Gubandru, directorul R.A.M. Buzău

Traseul cu roșu din harta de mai sus va fi deservit de PT 7 Caraiman

„Cele trei cazane pe gaz de la CT 7 vor produce 4 Gcal, apă caldă pentru calorifere și pentru robinet. Important e că zona descrisă mai sus, după punerea în funcțiune a CT 7, se va desprinde de sistemul centralizat și va funcționa independent. Se va ridica astfel și presiunea de pe cazanul mare din Dorobanți, iar buzoienii rămași la sistemul centralizat vor avea în tot orașul apă caldă pentru calorifere și robinet în parametri corespunzători”, a adăugat Gubandru.

De marți, sistemul „centralizat” din Buzău va avea cinci zone independente, încălzite de centralele din Micro XIV, Micro III, Dorobanți I, Caraiman și Integral. Primele patru sunt pe gaz, ultima pe peleți. Noul sistem – cu centrale de cartier – a înlocuit Ecogenul din Zona Industrială.

Se desprind școlile

În plus, pentru a ușura sistemul centralizat în urmatoarele săptămâni se vor desprinde de la sistemul centralizat șase școli, grădinițe și licee, în următoarea ordine: Școala nr. 15, Liceul Pedagogic, GPP 4, Școala nr. 16 (Micro V), Școala 7 și Liceul Marghiloman (ambele din Dorobanți).

Centrală termică pe gaz de șa Școala nr. 15. Va fi pusă în funcțiune la reluarea școlii după vacanță

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.