De interes pt. cei din zona Crâng, Caraiman, Averescu, Tr. Vuia, Sp. Haret, Bălcescu, Unirii Sud

Sunt lucrări de extindere și modernizare a Centralei Termice 7 Caraiman (spatele Muzeului Județean) care va fi transformat într-o centrală termică deservită de trei cazane de producere a apei fierbinte.

„Sperăm ca în maximum două săptămâni CT 7 să fie funcțional. Va deservi blocurile, unitățile de învățământ și instituțiile din zona Crâng, Caraiman, Averescu, Tr. Vuia, Sp. Haret și Bd. Bălcescu”, a anunțat Aurel Gubandru, directorul R.A.M. Buzău

Traseul cu roșu din harta de mai sus va fi deservit de PT 7 Caraiman

„Cele trei cazane pe gaz de la CT 7 vor produce 4 Gcal, apă caldă pentru calorifere și pentru robinet. Important e că zona descrisă mai sus, după punerea în funcțiune a CT 7, se va desprinde de sistemul centralizat și va funcționa independent. Se va ridica astfel și presiunea de pe cazanul mare din Dorobanți, iar buzoienii rămași la sistemul centralizat vor avea în tot orașul apă caldă pentru calorifere și robinet în parametri corespunzători”, a adăugat Gubandru.

În plus, pentru a ușura sistemul centralizat în urmatoarele săptămâni se vor desprinde de la sistemul centralizat șase școli, grădinițe și licee, în următoarea ordine: Școala nr. 15, GPP 4, Liceul Pedagogic, Școala nr. 16, Școala 7 și Liceul Marghiloman.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „De interes pt. cei din zona Crâng, Caraiman, Averescu, Tr. Vuia, Sp. Haret, Bălcescu, Unirii Sud

 • Pana mai anul trecut erai pro out RAM BUZAU.
  DIRECT DESFIINTAREA LUI.
  MAI STII CE SCRIAI???CA, CU ACEI BANI DIN PLUS PENTRU SUBVENTII SE CONSTRUIA BUZAUL DE LA ZERO…acum vad ca scrii intens de reusitele sistemului.
  Serios acum???
  Ne batem joc de oameni?
  Daca tu ai centrala privesti altfel povestea.
  Si nu mai minti atata ca o centrala este asa convenabila.
  Ca la mine sub 400 de lei nu platesc si inca nu a venit frigul ala obraznic…deci las o las o las o băăă că merge așeeea ne am obisnuit cu ea…
  Pam pam

 • S-au mâncat atâția bani inutil,in condițiile in care sunt foarte multi debranșați in cartierul asta.Plus că s-au “mâncat” niște locuri de parcare ,intr-un loc neamenajat care oricum era supraaglomerat.

 • Auras, sa înțelegem că acum cazanele nu funcționează la parametrii corespunzători iar pe viitor va curge lapte si miere? Nu ar fi mai bine dacă dl.Gubandru mai înainte de a promite ceva ar realiza, iar la final să observăm singuri schimbarea în bine şi să întrebam noi ce s-a întâmplat între timp? Apoi, rămân la părerea că în fruntea unei regii de acest gen pui un inginer, absolvent de studio de profil, care se pricepe la detalii tehnice şi nu un economist! Cum ar fi fost dacă banca unde a lucrat dl.Gubandru era condusă de un absolvent de furnale ? Sigur, nu se putea întâmpla acest lucru, banca fiind privată şi nu publică, iar partidul, de…nu avea acces!

 • Uraaa! Îmi vând centrala, băăă! Mă trec din nou la sistemul centralizat să primesc și eu căldură plătită de alții O să stau iarăși cu geamurile larg deschise în plină iarnă, o să dau iar căldura afară pe fereastră, oricum nu contează, jumătate e subvenționată din banii fraierilor de contribuabili, sau din ajutoare de stat pe care le vom plăti cu toții, cel puțin câteva generații de-acum înainte, să stau cu limba scoasă, ce mai, e de bine domnule!
  Dar oare va fi chiar așa? Conductele până la blocuri vor fi și ele schimbate, ca să nu mai fie pierderi? Sistemul o să mai fie funcțional cu soluțiile astea luate așa, „pe genunchi”? Subvenție se va mai da, așa la nesfârșit, în defavoarea altor investiții benefice tuturor locuitorilor acestui oraș?
  A făcut cineva vreo analiză a situației, la fața locului să vadă câte apartamente din zona deservită mai sunt conectate la sistemul centralizat? Din câte știm, cartierul Nicolae Bălcescu are o rată de debranșare destul de ridicată, chiar era justificată o astfel de investiție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.