„De la domnul primar din grădină. Pentru distanțare și oxigen😀”

După mai multe ședințe on-line consilierii locali au fost prezenți azi, fizic, de la ora 10.00, în sala Nicu Constantinescu a primăriei.

Consilierii au stat câte doi la masă, păstrându-se distanțarea socială. Pe fiecare masă, între consilieri, s-a așezat câte o vază cu flori.

„Sunt de la domnul primar din grădină. Pentru a se păstra distanța și oxigenare”, a explicat Vasile Murguleț, șeful de ședință, înainte de a se începe.

Ședința a consemnat numirea unui nou viceprimar, în persoana lui Viorel Ion, dar și a unui nou consilier PSD, e vorba de dna Oana Gheorghiu (care a luat locul demisionarului C-tin Florescu) – vezi foto mai jos.

Dna Gheorghiu a avut, după depunerea jurământului, un frumos discurs de prezentare. Lui Viorel Ion șeful de ședință nu i-a oferit posibilitatea de a spune câteva cuvinte ca viceprimar.

În aceeși ședință s-a votat ca autobuzele Trans-Bus să ajungă de luna viitoare și la Tisău, iar proiectul de schimbare a denumirii Pieței Dacia în Piața Revoluției a fost respins.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„De la domnul primar din grădină. Pentru distanțare și oxigen😀”

 • Floarea… cat e floarea? Aaaa… dincolo era mai ieftin…

 • In primavara lui 2018 se vorbea foarte mult de cantitatea mare de bulboase plantate in vreo 30 de zone din Buzau ; in aceasta primavara doar citeva au mai rasarit; au fost distruse , in mare parte chiar de cei care trebuiau sa le ingrijeasca; ce suma s-a cheltuit cu acele bulboase in 2018 ?

 • Doamna GHEORGHIU, acest nou consilier, habar n-are să poarte corect masca. Sau poate că ştie, dar dorinţa de a o vedea lumea cât mai clar în sânul CLM-ului e mai presus chiar şi decât protecţia anti-COVID.
  Dacă s-ar fi întors puţin în spate, ar fi putut lua exemplu de cum se poartă corect o mască de la consilierul Ţepeluş, masca trebuie să stea cât mai bine strânsă pe faţă.
  Purtarea CORESPUNZĂTOARE a măştii într-un spaţiu închis, care e o OBLIGAŢIE, poate o va respecta şi dna Gheorghiu de-acum încolo.

 • De unde să știe dna Ghiorghiu cum se poartă masca? Parcă este farmacist…
  Cât privește faptul că lui Ion Viorel nu i s-a dat posibilitatea să vorbească, cred că s-a procedat corect. Nu avea ce să spună, poate doar să îi mulțumească lui Toma pentru că l-a pus viceprimar și director la Gloria și astfel îi va crește substanțial venitul lunar, având în vedere că afacerile lui sunt închise din cauza Covid-19, iar din indemnizația de consilier local nu trăiești corespunzător.
  În plină criză, Toma a ales să facă cheltuieli în plus din bugetul local prin numirea unui nou viceprimar. Nu aveam nevoie de așa ceva, indiferent de persoana desemnată.

 • Adevarul este ca pute rau atunci cand se aduna mai multi politicieni la un loc. Fiecare vine cu “rahatul” sau politic si normal ca atmosfera devine irespirabila .Nu mai zic ca unii put a…..,altii a ….. si tot asa. Oricum,cand se vor apropia alegerile, probabil ca se va infiinta in sala CLM si o “sectie” ATI cu aparate de respiratie artificiala. Asta daca pana atunci nu ii “rezolva “duduia Covid” pe toti si folosesc florile pentru…….
  PS – Tereaca,poate te pune naiba sa cenzurezi si aceasta nevinovata …..satira.

 • O bilă neagră ,,şefului de şedinţă” Murguleţ că nu i-a dat atenţie lui Viorel Ion pentru a putea spune şi el 2-3 vorbe, după cum ar fi fost firesc, în calitate de nou investit în funcţia de viceprimar !

  Se poate interpreta că lui Murguleţ nu-i convine de numirea lui Viorel Ion în această funcţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.