De luni se fac recutări. Armata angajează o mie de soldați!

Centrul Militar Județean Buzău a trimis azi un comunicat către buzoienii.ro prin care anunță că de luni (2 mai) încep recrutările pentru posturile de soldați/gradați profesioniști.

Acum e momentul, atât pentru băieții, cât și fetele interesate de o carieră militară

Se vor angaja la nivelul întregii țări 1049 de soldați/gradați profesioniști.

Buzoienii interesați trebuie să aibă între 18 și 45 de ani și liceul absolvit. Deținerea carnetului de conducere (B și C) constituie un avantaj.

Înscrierile se vor face – cu începere de luni – doar la sediul Centrul Militar Județean Buzău de pe Bd. Unirii (sediul biroului informare-recrutare), lângă Biblioteca Județeană.

COMUNICAT CMJ Buzău

„Candidații trebuie să îndeplinească o serie de criterii de recrutate generale și specifice.

Prezentarea în detaliu a Planului de recrutare a candidaților pentru posturile de soldat gradat profesionist în activitate care conține numărul de posturi pe arme/specialități militare, unități militare și localitățile de dispunere a acestora se face doar la sediul biroului informare-recrutare, iar fiecare candidat ce se va înscrie poate avea maxim 3 (trei) opțiuni.

Informații detaliate referitoare la criterii și documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, se pot obține la sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Buzău, situat în B-dul Unirii nr. 140, în zilele lucrătoare de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.30-16.30 și marți între orele 10.30-18.30 dar și la telefon 0238-720 620.

Pentru înscriere, potențialii candidați care se vor prezenta la sediul biroului informare-recrutare, având asupra lor actul de identitate, permisul de conducere (categoriile B,C – unde este cazul) și ustensile de scris personale”.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „De luni se fac recutări. Armata angajează o mie de soldați!

 • Asta cu „ustensile de scris personale” m-a distrat copios! Ditamai armata membră NATO n-are nici măcar un bax de pixuri!

  Răspunde
 • Ba, dupa ce trece circul asta cu Rusia, poate mai investim si in educatie un pic, sa nu ramanem chiar ultimii primitivi.

  Răspunde
 • Ii platim bine, dar in caz de ceva, tot fermierii, IT-istii si altii indoiti de taxe vor fi in linia intai. La Rusi asa au trimis, 1 militar la 9 civili. Lupta cu frizerii, bucatarii si profesorii. Militarii profesionisti sunt pastrati pentru operatiuni cu risc minim, cand invadeaza tari bananiere sa consume armamentul aiurea, dar daca se pune problema de o invazie, armata se baga in buncare si centre de comanda si toti prostii platitori de taxe sunt trimisi carne de tun.

  In concluzie, mai bine pastrau un numar foarte redus de militari profesionisti, aia care folosesc tehnologii, blindate, tancuri, avioane, iar pentru restul sa re-infiinteze stagiul militar obligatoriu, 5-6 luni, cat sa invete sa traga cu arma si ceva tactici simple.

  Răspunde
 • Strategul de anonim a inteles totul. De la antena 3 lucrurile au alta dimensiune, se vede valoarea.
  Sa ne fereasca Dumnezeu de razboi, ca putini sunt dispusi sa isi dea sangele asa cum au facut-o inaintasii nostri.
  Aia cu itistii din lunia intai mi-a placut maxim.

  Răspunde
 • Militarii incadrati intotdeauna n-au avut alt scop decat a fi folositi impotriva populatiei pe spatele careia capuseaza.
  In caz ca vine nebunia conducatorului sa intre intr-un razboi ce n-are nici o legatura cu noi, militarii au singurul obiectiv de a lua arma si a folosi arma impotriva propriei populatii, plecand din casa in casa si punand arma la cap ca sa scoata populatia si sa o puna zid in calea gloantelor ca gloantele sa nu ajunga la ei.
  Cine a avut parinti sau bunici ce au fost in razboaiele mondiale cunosc cum se facea treaba. Veneau militarii si iti puneau arma la cap si tie si familiei tale, daca refuzai initial erai torturat pe loc si daca tot nu cedai erai luat pe sus si aruncat in beci si torturat ca sa fii convins. Nevestele si copii deseori erau batute si violate de militari ca metoda de convingere sa accepti sa te pui in calea gloantelor pentru ei.
  Putini au avut taria sa refuze pana la capat, iar aceia au sfarsit executati de militari.
  De 89 nici nu mai zic, ca militarii tradatori au organizat lovitura de stat si au macelarit populatia doar cu scopul de a inflama populatia impotriva lui Ceausescu, mintind ca Ceausescu trage, in realitate tradatorii din armata au tras cu scopul de capata suport popular pe un val de ura sa preia tradatorii conducerea si sa il asasineze pe Ceausescu.

  Răspunde
 • Oare sub câte pseudonime a ajuns sa posteze marele șobolan roșu, bolșevicul tov Leo Tz ( cel cu familie bună de it-ști care-l ignoră, fostul șef de intreprindere socialistă venerat de muncitori, politrucul absolvent de Ștefan Gheorghiu, securistul vopsit în revoluționar sadea la colțul Palatului Comunal….etc) ??? Tare plictisit tre’ să mai fii, bre!!!

  Răspunde
 • Dacă nu avem rachete angajam rachete si balerine

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.