De luni se închid 10 la Buzău !

Prefectura Buzău a anunțat azi că de luni se vor închide zece centre de vaccinare din județul Buzău.

Cauza: personalul era plătit degeaba în condițiile în care într-o zi numărul vaccinaților din aceste centre se putea număra pe degete.

Vezi, mai jos, lista celor zece centre care se închid.

Mai rămân deschise câteva centre, dar probabil nu pentru multă vreme (vezi lisat de mai jos).

Centrul de Vaccinare Kaufland Sud din municipiul Buzău, str. Unirii nr. 1 si Centrul de Vaccinare Kaufland din municipiul Râmnicu Sărat, str. Constantin Brâncoveanu nr. 46 au fost propuse pentru a deveni centre hibride (să desfășoare și activitate de testare atunci cînd legislația o va permite).

Citește și:

loading...

7 comentarii la „De luni se închid 10 la Buzău !

 • Mai făceau și medicii de familie cu asistentele din dotare un bănuț în plus! Chestia cu „personalul era plătit degeaba” este hazlie dacă luăm în calcul că Gheorghiță de la portiță ne anunță senin că aruncă la coș 20.000.000 de Euroi, costul a aproape un milion de seruri experimentale AstraZeneca expirate.

  Răspunde
 • Au expirat din vina lui ?
  Daca nu aduceau, ca de ce nu aduceau. Daca au adus, cica e prost, ca au citit ei pe feisbuci.
  Neam de oi si giniticieni.

  Răspunde
 • @ Cătălin. Ar fi frumos din partea ta daca ai reuși să renunți la remarcile legate de oi și săraci. Nu știu la cine te referi dar sper să nu vrei să jignești la grămadă. E păcat. Strici opinii pertinente cu remarci infantile. Să fii sănătos!

  Răspunde
 • Romania a contractat 130 milioane de vaccinuri pentru o populație de cel mult 20 milioane de locuitori. Catu se gândea ca se vor vaccina și bebelușii de sase ori, dar din calculul acestui mare finanțist avem acești bani aruncați pe fereastra. Despre vaccinistii extremiști am doar dispreț.

  Răspunde
 • Fizer a anunțat că este gata zeama pentru copiii de la 6 luni la 4 ani. Hai mă Ciucă, comandă măcar 500.000 doze, ce, te lași mai prejos!
  Dacă dau buluc ca la zeama de la 5 ani la 11 ani ne apucăm să înțepăm găinile, poate, cine știe, încep să facă ouă kinder!

  Răspunde
 • Convoiul Libertății se îndreaptă spre Parlamentul de la, surpriză, Ierusalim pentru a cere anularea stării de urgență și a restricțiilor, în țara unde doza a patra este fumată! Ce-au bre, ăștia? Au înnebunit salcâmii! O fi de la doze!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.