În atenția șoferilor și a celor din cartier. De luni se închide jumătate din stradă!

Fotografiile din articol sunt de azi de pe Bd. Stadionului din Buzău.

„Nu se mai poate repara. A fost cârpită de prea multe ori. Scapă apă, trebuie schimbată urgent, cu totul”, a anunțat Teodor Antimir, șef Zonă Metropolitană – Comp. de Apă Buzău.

E vorba de țeava din oțel de sub stradă. Deși aceasta e prinsă spre schimbare pe proiectul cu fonduri europene (ce ar începe anul viitor), pentru că nu mai suportă amânare, țeava avariată – aproximativ 50 de metri, la intersecția cu str. Simila – va fi schimbată săptămâna viitoare.

Țeava nouă a fost adusă în zonă (intersecție cu strada Simila)

Luni dimineață se va deschide șantierul, iar Bd. Stadionului (sensul către stadion) va fi spart între Aleea Centrală din Micro XIV și Aleea Prieteniei.

Tot traficul va fi mutat (de luni dimineață) pe cealaltă jumătate de drum.

Înlocuirea efectivă a țevii a fost programată a se efectua miercuri seară + miercuri noapte + joi dimineață, interval în care se va sista alimentarea cu apă.

Compania de Apă Buzău: „Începând din 20.10.2021, ora 19 până în 21.10.2021, ora 9 va fi sistată și furnizarea apei. Vor fi afectați de lipsa apei în acest interval de timp locuitorii cartierului Micro XIV branșați din CT2, CT3, CT4, PT29, utilizatorii casnici și agenții economici de pe strada Stadionului.

Nu vor fi afectați locatarii branșați din CT1, Spitalul județean, Ambulanța, DSP, cele doua unități militare.

Rugăm utilizatorii din zonele afectate de lipsa apei să-și asigure rezerve de apă, dar îi asigurăm că și noi vom pune la dispoziția tuturor rezerve de apă, prin amplasarea unei cisterne în curtea Liceului Sportiv și a unor recipiente adecvate amplasate la statuia Baștan”.  

Anunt-lucrare-Micro-14-18-22-oct

Citește și:

loading...

3 comentarii la „În atenția șoferilor și a celor din cartier. De luni se închide jumătate din stradă!

  • Compania de apă nu a schimbat toate țevile de otel din tot orașul. Din această cauza avem apă murdara la robinete. Degeaba face investiții! Asta era primul lucru care trebuia făcut în tot orașul….

  • Bine Vali ! Vei fi urmatorul director la Compania de Apa ! Fa-ti incalzirea ! Joc de glezne ! Genuflexiuni !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.