De luni se va lucra în două schimburi

Din această dimineață, muncitorii de la Troia au început lucrul pentru transformarea rondului de la piciorul podului Drăgăicii:

Se vor îndepărta balizele de plastic pentru a se realiza un rond „adevărat” din zidărie

Muncitorii vor avea de tras în rând cabluri de energie, pentru alimentarea reflectoarelor, și țeavă de apă pentru gazonul din mijlocul rondului
Aceasta este o variantă de lucru a proiectului. Va fi modificată în caz că nu se va mai face săpătură în toată zona dintre Bd. 1 Decembrie – rond – semafoare intersecție Bariera Ploiești
Inclusiv aceste „insule” din vecinătatea rondului se vor face din zidărie
Pe aici se va face săpătură pentru amenajarea „insulei” dinspre semafor

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro, de luni se va lucra în două schimburi (12/24) pentru ca lucrările să fie gata mai devreme.


Există pericolul unei suprapuneri periculoase din pricina lucrărilor din oraș despre care reporterul buzoienii.ro a scris în știrea de mai jos:

loading...

3 comentarii la „De luni se va lucra în două schimburi

 • Și-n mijlocu’ rondului se va monta un orologiu din câte am înțeles.

  Răspunde
 • La coborârea de pe pod, indiferent al cui o fi el, al Dragaicii sau nu, se pare că marcajele permit folosirea ambelor benzi pentru accesarea primei ieșiri (adică viraj dreapta, spre gara), ori, aceasta prima iesire din rond are numai o banda.

  Cum procedam ?
  Intrăm în rond pe două benzi și ieșim pe una singura pe baza de tupeu, mașina mai mare, marca auto (BMW având prioritate mereu) sau cum ?
  Ajungem ca-n situația din Unirii Nord, unde intrăm în rond pe 3 benzi iar în interiorul rondului rămânem doar cu 2, fiindcă nu avem nici un marcaj care sa creeze vreo obligativitate (de exemplu banda 1 doar spre dreapta) ?

  La ieșirea din rond, sensul spre stadion mergem pe consecventa, da, respectiv din 4 benzi actuale, rămânem „decât” cu doua ?

  Proiectantul tot nu-i din Buzău ci de pretutindeni, asa-i ?!

  Răspunde
  • În Unirii nord se intră pe două benzi, regulamentar, că cei de pe banda 1 în loc să facă dreapta intră în rond este altă poveste. La fel și marcajul rutier este ambiguu, POLIȚIA IAR DOARME. Teoretic cei care vor să intre în rond trebuie să ocupe benzile 2 și 3, dar cum să îl convingi pe participantul la trafic de lângă tine care ocupa banda 2 să treacă pe banda 3 în apropierea rondului.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.