Șef lucrare: „De AZI începem să asfaltăm!”

Informația a fost furnizat reporterului buzoienii.ro de șefa lucrării de pe str. Transilvaniei.

„De azi după-amiază, poate mai înspre seară, depinde și de vreme, începem să asfaltăm și a doua jumătate a străzii Transilvaniei. E pregătită fundația de la un capăt la celălalt. Va fi cea mai bună stradă din Buzău, cu cea mai bună fundație”

URA! „În două săptămâni, cam așa, se va putea circula pe toată lățimea străzii Transilvaniei. Vom asfalta, două straturi, iar apoi va veni o altă firmă să pună noile guri de canal. La final, vom turna stratul de uzură, la nivelul gurilor de canal, de la un capăt la celălalt dintr-un trotuar în celălalt”, a adăugat dna inginer.

În paralel, altă echipă de muncitori lucrează la trotuarele de pe str. Transilvaniei care erau „praf”. În total, doar pe Transilvaniei se fac 5 km de trotuare!

Refacerea străzii Transilvaniei e cea mai importantă lucrare din orașul Buzău din 2021.

Transilvaniei, Industriilor și Bd. Unirii (carosabil + trotuare + piste de biciclete + cabluri îngropate) costă 18 mil. €, fonduri europene!

După ce vor termina pe Transilvaniei și pe Industriilor, muncitorii de la Strabag se vor muta pe Bd. Unirii (pt detalii CLICK pe fotografia de mai jos).

loading...

7 comentarii la „Șef lucrare: „De AZI începem să asfaltăm!”

 • 5 km de trotuare ? Cred ca ati inmultit cu 2 ( stinga si dreapta ) ; corect ar fi 2.5 km

  Răspunde
 • Pentru doamna inginer o întrebare: De ce pe partea care se lucrează acum pe strada Transilvaniei nu s-au folosit aceleași materiale ca pe partea opusa? Am văzut ce s-a folosit și-mi se pare ca acum lucrarea e pe repede înainte.

  Răspunde
 • Parca trebuia sa bage cablurile in pamant, nu?

  Răspunde
 • O să iasă bine, la calitate românească! Și canalele vor fi la nivel, totul la superlativ. Ura!

  Răspunde
 • @Ana. Pentru că până pe 26 trebuie făcută inaugurarea la toate lucrările lălăite.

  Răspunde
 • sa intelegem ca vor inchide strada de tot cand vor turna stratul de uzura? cablurile sunt tot insirate iar teii… Sigur nu vor creste in beton…..

  Răspunde
 • si pistele de biciclete unde vor fi? Intreb pentru un prieten pentru ca pe trotuar vor fi masini. Nici nu ai pe unde sa mergi…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.