De muncă pentru firmele din judeţ. Primăria Buzău anunţă licitaţie pentru asfaltarea a 43 de străzi

 Plan ambiţios al Primăriei Buzău ca la sfârşitul acestui an în municipiul Buzău să nu mai existe nicio stradă neasfaltată.

Întrucât timpul nu permite ca toate aceste străzi să fie asfaltate de firma proprie, Urbis Serv, la nivelul municipalităţii s-a luat decizia ca ultimele 43 de uliţe să fie grupate în câte cinci pachete care vor fi scoase la licitaţie. 

„La licitaţie poate participa orice firmă. Vor fi cinci pachete de lucrări însumând 43 de strazi pentru care vom emite Autorizațiile de Construire şi se vor aproba în Consiliul Local indicatorii tehnico-economici. Astfel se va lucra în municipiu: pe bază de expertiză, proiect, verificator de proiect, indicatori economici și diriginte de șantier. Într-un cuvânt: responsabil!” a anunţat, astăzi, Ionuţ Apostu.


Viceprimarul a fost astăzi în inspecţie pe cele trei străzi pe care lucrează în prezent Urbis Serv: „Pe străzile Viilor, Rahovei si Aleea Plopilor se lucrează în ritm susținut. Probabil, după Sărbătorile Pascale, la finalizarea lucrărilor de compactare, va fi așternut primul strat de asfalt. Viilor, o stradă scufundată în noroaie zeci de ani, va deveni etalon pentru municipiu, cu infrastructură compactă (săpătură la 70 cm), și asfalt de calitate. Vor urma alte 7 străzi de pământ din municipiu, ce vor fi lucrate de Urbis Serv şi cele 43 pentru care facem licitaţie”.

Auraş Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.