De trei ori le-am avut la mână!

Eșec dureros – calificare ratată – pentru jucătoarele și suporterii Gloriei Buzău.

Ratarea calificării doare (cu atât mai rău) pentru că Storhamar putea fi eliminată.

De trei ori le-am avut la mână pe norvegience, cu diferențe de trei – patru goluri, ultima dată cu 3 minute înainte de final.

Dar, de fiecare dată, ale noastre – în loc să le aplice adversarelor lovitura decisivă au ratat incredibil.

Norvegiencele au profitat de ratările noastre și de fiecare dată au reușit să egaleze. Ultima dată chiar în ultimele minute când, de la 26-23 pentru Buzău, Storhamar a închis tabela la 26-26.

Păcat de prestația portăriței Batinovic, cea mai bună de la Gloria
De data asta nu arbitrii ne-au bătut, ci propriile ratări
Norvegiencele au zis mulțumesc la ratările Gloriei și s-au calificat în grupele EHF
Gloria a ratat calificarea pentru că extremele au dezamăgit (Vasileuskaia și Moroianu au dat și goluri, dar au și ratat când a fost vorba de lovitura decisivă)
Un alt motiv pentru care s-a ratat calificarea: Gloria a fost zero pe contraatac. Foarte probabil că aici s-a făcut diferența, norvegiencele marcând mult, și la Hamar și la Buzău, pe repuneri rapide
A contribuit la ratarea calificării și neatenția Guvernului României, care a interzis prezența publicului inclusiv în meciurile internaționale. Cu public în sală poate că Gloria s-ar fi calificat. Dar, noi, românii, suntem experți în a ne tăia singuri craca de sub picioare

Gloria a ratat pentru al doilea an la rând calificarea în grupele EHF. Anul trecut ne-a scos Nantes Atlantique (câștigătoarea ulterioară a competiției). Poate a treia oară (la anul) va fi cu noroc.

loading...

2 comentarii la „De trei ori le-am avut la mână!

  • Bravo, fetelor, felicitari! Echipa Norvegiei e o echipa pentru care as dona bani de placere, nu ar mai fi nevoie sa mi-i ia cineva cu japca, asa cum face Toma pentru echipa Buzaului, cu care nu am tinut niciodata.

  • Da-i ma , nu fi prost , ce te retine ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.