De unde îl poate recupera. Cu actele și banii din el

Veste bună pentru doamna care are actul de identitate de mai jos.

Își poate recupera portofelul cu tot ce a avut în el.

„Mama mea l-a găsit pe Bd. Stadionului în această după-amiază. Era pe carosabil, lângă bordură, la intersecția cu str. Răscoalei. Posibil să fi căzut din mașină cînd a deschis portiera. Mama mea l-a dus cu tot ce avea înăuntru, acte și bani, la doamnele de la casierie de la Universal Le Big din Micro XIV”, ne-a spus fiul femeii.

Doamna care a rămas fără portofel locuiește pe str. Saturn din cartierul Poștă. Cunoscuții femeii sunt rugați să o contacteze pentru a-i da vestea bună.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „De unde îl poate recupera. Cu actele și banii din el

  • Dacă nația română, pândită de primejdia dispariției din istorie, va reuși până la urmă să se salveze, vom datora acest miracol oamenilor cinstiți și cu frică de Dumnezeu. Atâția câți mai sunt. Jurnalistic cred că datele personale ale perdantei trebuiau blurate, mai puțin fața și numele. La fel și ale găsitoarei, a cărei identitate servea drept model de cinste și omenie demne de urmat pentru comunitate.

  • Felicitări Vladimir Putin si Rusiei, doar 20 de cazuri, 3 vindecate, 17 in stare stabila!!! Astazi 0 cazuri.
    Soluția a fost: granițe închise, iar nerespectarea carantinei pedepsita cu 5 ani de puscarie cu executare. Poate se aplica si la noi!!

  • Ghimpe, de unde stii, ai fost tu acolo ? Ai acces la datele oficiale sau ne arati ce a vrut Putin sa ne arate !?
    Mai pune creierul la contributie, no offence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.