De Ziua Copilului vino la AFI Sport! Te așteaptă reduceri la biciclete și surprize dulci!

Pe 1 iunie, AFI Sport – Divizia de Sănătate îi așteaptă pe buzoieni în magazinul de pe Bd. Industriilor, pentru a se bucura de o reducere de 10% la toate produsele și pentru a sărbători împreună copilăria.

Pentru cei mai mulți dintre noi, bicicleta este unul dintre cele mai puternice simboluri ale copilăriei. O amintire a zilelor de vară, a vacanțelor, a timpului petrecut cu familia, a lipsei totale de griji și a bucuriei.

„Pentru că la AFI Sport avem grijă deopotrivă de sănătate și de buna dispoziție obținută prin mișcare, vă propunem ca marți, 1 iunie 2021, să transformăm magazinul nostru de pe Aleea Industriilor, nr. 3 într-un Cartier al Bucuriei. Vă vom aștepta aici cu o reducere de 10% la toate produsele, cu o gamă variată de biciclete pentru copii și adulți, cu articole pentru copii și bebeluși, articole sport, jucării de interior,  vehicule electrice și multe alte surprize. Bomboanele sunt din partea casei!”, transmit reprezentanții companiei.

Reducerea de 10% la toate produsele din magazin este valabilă în perioada 29 mai-1 iunie 2021.

De ce să vii la AFI Sport Buzău?

Mersul pe bicicletă este o ocazie excelentă de a petrece timp în natură, de a feri mediul înconjurător de emisiile de CO2 și, totodată, de a îmbunătăți starea de sănătate a organismului. E libertate, e bucurie, e modul eficient și responsabil de a feri Pământul de poluare.

 Și unde mai pui că, în Buzăul nostru atât de prietenos cu bicicliștii, funcționează unul dintre cele mai mari depozite de biciclete din regiune: AFI Sport – Health Division, magazin cu zeci de biciclete pe stoc și cu o gamă variată de articole pentru copii și bebeluși, articole sport, vehicule electrice, piese, accesorii și altele.

Povestea AFI Sport a început în anul 2011, odată cu deschiderea primului magazin local în municipiul Buzău. Pentru că produsele erau cerute de către clienți din toată țara, reprezentanții magazinului au intrat și on-line cu www.afimag.ro,  iar de atunci nu a mai fost cale de întoarcere. Noi magazine au fost deschide în București și Deva, iar ascensiunea fulminantă a companiei a culminat cu procesul de fuziune dinntre AFI Sport și marele distribuitor național DHS Bike Parts (2019).

Așadar, pentru a te bucura de o bicicletă de calitate timp îndelungat, este recomandat să o cumperi dintr-un magazin specializat precum AFI Sport. Așa vei putea beneficia de recomandările personalului calificat, care îți va explica criteriile după care trebuie să îți alegi mijlocul de transport pe două roți. Consilierii de vânzări te vor ajuta să alegi bicicleta potrivită pentru tine și să întelegi că aceasta nu este un obiect fashion, ci un element cu ajutorul căruia faci mișcare.

Vă așteptăm pe toți în showroom-ul AFI Sport Buzau, situat în Aleea Industiilor, nr 8, în apropierea magazinului Brico Depot!”, au mai transmis reprezentanții companiei.

loading...

2 comentarii la „De Ziua Copilului vino la AFI Sport! Te așteaptă reduceri la biciclete și surprize dulci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.